Pegasus Bilet Değişikliği ve Erteleme

Pegasus Bilet Erteleme : (0850) 302 54 93

Pegasus Uçak Bileti İletişim : (0850) 840 48 05

Pegasus Ankara Telefon : (0312) 988 14 52

pegasus pegasus iletişim
Pegasus Bilet Erteleme

Pegasus Bilet Değişikliği Nasıl Yapılır

Bilindiği gibi bütün havayolları’nın gelirlerinin yüksek bir bölümü Pegasus uçak bileti değişiklik ve satışlarından sağlanmaktadır. Fakat bu gelirlerin yanında ek gelir olarak; Pegasus bilet değiştirme ve bilet erteleme gibi ek hizmetler de vererek gelir sağlanabilmektedir. havayolları ve diğer low-cost havayolları’nın gelirlerinin düşük bir kısmı Pegasus Havayolları uçak bileti satışlarından sağlanmaktadır.

Pegasus Bilet Değişikliğinde Cezai İşlem Nedir ?

Pegasus Havayolları‘nda yurtiçi biletlerde değişim için cezai işlem 75 TL’dir. Flex olarak satın alınan biletlerde herhangi bir cezai işlem uygulanmamaktadır.

Pegasus Flex Nedir ?

Pegasus Flex; uçak bileti satın alırken eklenebilen bir özelliktir. Olası bir değişim talebinde havayolu tarafından herhangi bir cezai işlem uygulanmadan biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yapabilmenizi sağlayan bir özelliktir.

Flex Bileti Açığa Alma

Pegasus Flex özellikli biletlerde değişimde herhangi bir cezai işlem uygulanmamasının yanı sıra, ücretsiz olarak açığa alım işleminizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Çoğu havayolu yolcusunun ve diğer ulaşım yapan yolcuların ortak sorunlarından birisi de son dakikaya kadar ekstra bir durum çıkabildiğinde biletlerdeki değişim ücretleridir. Erken rezervasyon ile satışa sunulan ve kampanyalı Pegasus uçak bileti değiştirme ile satışa sunulan biletlerde promosyon sınıfı olduğu için değişimde cezai işlem uygulanabilmektedir.

Pegasus Bilet Değişikliği
Pegasus Bilet Değişikliği

Bütün havayolları’nda uçak bileti erteleme işleminde cezai işlem uygulanabilmektedir. Pegasus Havayolları telefonu‘nda Pegasus uçak bileti erteleme işlemi yapıldığında da bir işlem ücreti tahsil edilmektedir. Pegasus bilet erteleme işlemi yapmadan önce, Pegasus uçak biletinizi ilk alırken flex özelliği ile yurtiçi uçuşlarda 12.99 tl, yurtdışı uçuşlarda ise 10 dolar fark ile esneklik özelliği satın alabilirsiniz.

Pegasus bilet değiştirme telefon : 0850 302 54 93 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayarak uçak biletinizi kolayca değiştirebilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı daha önce satın almış olduğunuz Pegasus Havayolları’na ait uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Pegasus Bilet Değişikliği
Pegasus Bilet Değişikliği

Pegasus Flex Özellikli Bilet Değiştirme

Pegasus Ücretsiz İletişim‘in “sınırsız değişiklik hakkı” sloganı ile hizmete sunduğu Pegasus flex biletler, iletişim yolcularında uçak biletlerini istedikleri kadar değişikliği ücretsiz yapabilme imkanı sağladığı gibi bir yanlış düşünceye sebebiyet verebilmektedir.

Bir diğer makalemiz olan Türk Hava Yolları Bilet Değişikliği ile ilgili detaylı bilgi verdiğimiz konumuzu okuyabilirsiniz. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük havayolu firması Türk Hava Yolları’nın biletlerini nasıl değiştirebileceğiniz hakkında detaylı bilgi verdik.

Pegasus Flex özelliği ile satın alınan biletlerde; bilindiği gibi bütün Dünya’da Pegasus Havayolları uçak bileti satışları borsa sistemine benzeyen bir yöntem ile satışa sunulmaktadır. Bu borsa sisteminde de hiçbir parkurun sabit bir fiyatı bulunmamaktadır.

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi, Pegasus bilet erteleme de bir cezai işlem çıkıyordu. Bu flex özelliğini satın alan yolcularımız Pegasus havayolları uçak biletlerini dilerlerde flypgs.com‘dan, dilerlerse de iletişim çağrı merkezimiz aracılığı ile herhangi bir cezai işlem uygulanmadan değişim yapabilirler.

flex özelliği olmayan biletlerde ise yurti uçuşlarda minimum 40 tl, yurtdışı uçuşlarda ise minimum 25 dolar – euro cezai işlem uygulanabilmektedir.

Pegasus Bilet Açığa Alma
Pegasus Bilet Açığa Alma

Pegasus Bilet Açığa Alma

Pegasus havayolları‘nda diğer havayollarının çoğunda olmayan bilet açığa alma özelliği de bulunmaktadır. Flex özelliği alınmayan biletlerde açığa alım ücreti internet sitesi üzerinden 40 tl fiyat ödeyerek açığa alım işlemi yapılabilmektedir. Flex özelliği alınan uçak biletlerinde ise açığa alım ücreti ödenmemektedir.

Pegasus İletişim biletinizi açığa aldığınızda, 1 sene içerisinde ilk ödediğiniz ücreti havayolu firması açıkta tutar, 1 sene içerisinde de istenilen herhangi bir yönde kullanabilir yolcularımız.

Pegasus İletişim
Pegasus İletişim

Burada da dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da, açığa alınan biletleri aktif etmek istediğinizde istenilen uçuş. Sizin uçuşunuzdan yüksek ise havayolu aradaki farkı sizden tahsil eder, daha düşük ise ücret iadesi yapmaz.

Bir diğer konumuzda ise Pegasus ücretsiz iletişim adlı makalemizde Pegasus Havayolları iletişim ‘nın işlemlerinin hepsinin ücretsiz çağrı merkezi aracılığı ile nasıl yapılabileceği hakkında bilgi verdik. Okumanızı tavsiye ederiz.

Makaleyi Oyla
[Total: 47 Average: 3.6]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzincan Pegasus Satış Ofisi

Erzincan Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Pegasus Erzincan Havalimanı son dönemlerde en çok …

İlk Yorum

  1. Herşey için çok teşekkür ederim. Gerçekten pegasus pegasusmizi değiştirmek için aradık ve sorunsuz bir şekilde pegasus biletimizi değiştirdir.

    Çıkan fiyat farkını da peşin fiyatına 6 taksite bölmeniz gerçekten bizler gibi düşük ücretle çalışanlar için ayrıca güzel olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating