Havayolları Uçak Biletleri

Havayolları Uçak Biletleri

pegasus iletişim
havayolları uçak bileti telefon numarası

Havayolu Uçak Biletleri : yolculukları günden güne daha popüler hale gelmeye başlamaktadır. Bunun sebepleri arasında ise şüphesiz ki milli gelirdeki artış ve havacılık sektöründe yer alan rekabet gelir.

Gerçekten bu rekabet konusunda diyecek yoktur, çok sayıda yerli ve hatta yabancı firma ile genişlemeye devam eden sivil havacılık sektöründe bilet fiyatları da buna paralel olarak düşme eğilimine girmiştir. Bunun neticesinde Türkiye menşeili low cost hava yolu firmaları da hizmete başlamıştır. Low cost, düşük maliyetli hava yolu firmalarıdır ve bu firmalarda hemen her şey, kimi zaman çağrı merkezi de dahil ek ücrete tabidir.

Elbette yolcular tarafından en çok merak edilen hususların başında ise bu hava yolu firmalarından ne şekilde bilet alınabileceğidir. Çağrı merkezleri bu alanda oldukça sık tercih edilen bir metot olarak görülebilir. Bunun yanı sıra çağrı merkezlerinin ücretli olup olmadığı konusu da elbet gündeme gelecektir. İşte bu durumda low cost firmalar ağırlıklı olarak bu hizmeti ücretli olarak sunarken diğer firmalarda çağrı merkezi hizmeti çoğunlukla ücretsizdir.

Tüm Hava Yolları Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Hava Yolları, filosunu her geçen gün genişletmeye devam eden bir low cost hava yolu firmasıdır. İşte bu hava yolu firması, çağrı merkezi hizmetini ücretsiz sunan firmalar arasında yer almaz. Çağrı merkezi ile görüşmeler dakikası bir buçuk liradan ücretlendirilir. Bu hizmeti almak için de 0850 302 54 93 numaralı telefonu aramak yeterli olacaktır.

Ucuz Uçak Bileti

Aynı zamanda Hava Yolları İngilizce ve Arapça çağrı merkezi hizmeti de sunmaktadır. Bunun yanı sıra bu hizmet kapsamında hemen her türlü işlemi icra etmek mümkün olacaktır.

Öyle ki uçakta evcil hayvan taşımaya yönelik rezervasyon dahi bu merkez vasıtası ile yapılacaktır. Aynı zamanda belirtilmesi icap eder ki, Hava Yolları bünyesinde ücretsiz çağrı merkezi hizmeti de mevcuttur. Ancak 0850 302 54 93 numaralı telefon ile ulaşılandan farklı olarak bu çağrı merkezine her zaman ulaşmak ve bu çağrı merkezi vasıtası ile her türlü işlemi icra etmek pek de mümkün olmayacaktır. Zira bu merkez sadece iptal edilen uçuşlar ve uzun süreli olarak ertelenen seferlerde hizmet sunmak adına vardır.

Bunun haricinde herhangi bir işlemin icra edilmesi yine söz konusu olamayacaktır. Hava Yolları ücretsiz çağrı merkezine ise 0850 840 48 31 numaralı telefon ile ulaşmak mümkündür.

Türk Hava Yolları ve Anadolujet Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Türk Hava Yolları çağrı merkezi arandığı zaman bu merkez üzerinden Türk Hava Yolları’nın bir alt markası olan Anadolujet adına olan rezervasyonlara ilişkin işlemlerin de yapılması mümkün olacaktır. Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta ise Türk Hava Yolları’nın kurucu ortakları arasında yer aldığı Sunexpress Hava Yolları ile herhangi bir şekilde bu merkez üzerinden iletişim kurmanın mümkün olmayışıdır.

Havayolları Uçak Bileti İletişim Hattı

Bunun için öteki firmanın çağrı merkezi ayrıca aranmalıdır. Türk Hava Yolları, Havayolları’nın aksine çağrı merkezi hizmetinden ücret talep etmez. Aynı zamanda bu hizmete yedi gün yirmi dört saat ulaşmak ve keza yedi gün yirmi dört saat her türlü işlemi icra etmek mümkündür. 444 0 849 numaralı telefon vasıtası ile de bu çağrı merkezine ulaşılması son derece kolay olacaktır.

Belirtildiği üzere bu numara aynı zamanda Anadolujet çağrı merkezi numarasıdır. 444 0 849 numaralı Türk Hava Yolları çağrı merkezinde promosyon biletler üzerinde herhangi bir değişiklik ya da iade benzeri işlemlerin yapılmasının mümkün olmadığı da bilinmelidir.

pegasus müşteri hizmetleri
havayolları müşteri hizmetleri

Atlas Global Hava Yolları Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Atlas Global Çağrı merkezi hizmetini ücretsiz sunan hava yolu firmalarından bir tanesi de Atlasglobal ya da eski adı ile Atlasjet’tir. İşte bu hava yolu firması da yine uçuş ağını ve filosunu genişletmeye devam eden firmalar arasında yer alır. Bu firmada da ücretsiz çağrı merkezine 0850 222 00 00 numaralı telefon ile ulaşmak mümkündür. Bu çağrı merkezi yedi yirmi dört her türlü işlemin yapılmasına olanak tanır.

Her ne kadar koltuk seçimi işlemlerinin de ücret mukabilinde bu merkez üzerinden yapılması mümkün de olsa Atlasglobal firmasının halihazırda check in işlemleri sırasında ücretsiz koltuk seçimine müsaade ettiği unutulmamalıdır. Bunun yanı sıra Atlasglobal firması 0850 222 00 00 numaralı çağrı merkezi vasıtası ile uçakta evcil hayvan taşınmasına ilişkin rezervasyonları da kabul edecektir.

Onur Hava Yolları Telefon Numarası

Türkiye çapında hizmet sunmakta olan bir diğer hava yolu firması ise Onurair’dır. Onurair, ağırlıklı olarak yurt içi uçuşlar icra etmekle birlikte çok sayıda yurt dışı merkeze de Türkiye’nin farklı şehirleri üzerinden direkt uçuşlar icra etmektedir. Buna ek olarak 0850 210 66 87 numaralı telefon ile Onurair çağrı merkezi ile iletişim kurulabilir. Onurair de çağrı merkezi hizmetini ücretsiz sunan bir hava yolu firmasıdır. Ancak Onurair ne tam olarak Türk Hava Yolları gibi bütünüyle marka prestijini ön planda tutan, ne de low cost olarak nitelendirilebilecek bir hava yolu firmasıdır.

Hal böyle olunca da çağrı merkezi hizmeti ücretsiz de olsa uçak içerisindeki her türlü yiyecek ve içecek ücretlidir. Önceden sipariş edilmesi mümkün olan yemekleri de 0850 210 66 87 numaralı telefon vasıtası ile öğrenmek mümkün olacaktır. Bunun yanı sıra Onurair koltuk seçimi başta olmak üzere pek çok işlemin de çağrı merkezi üzerinden icra edilmesini mümkün kılar. Nihayetinde özel hizmet talepleri de bu telefon numarası ile iletilebilir.

Sunexpress Hava Yolları Çağrı Merkezi

Sunexpress Hava Yolları Çağrı Merkezi de uygun fiyatları ve uçak içi yiyecek ve içeceklerden para talep etmesine rağmen çağrı merkezi hizmetini ücretsiz olarak sunan firmalar arasında yer alır. Sunexpress, Almanya ve Türkiye’nin bayrak taşıyıcı hava yolu firmalarının ortak şirketidir. Ancak bütünüyle farklı bir firma olduğundan dolayı herhangi bir şekilde diğer firmalar vasıtası ile iletişim kurulması söz konusu olmayacaktır. 444 0 797 numaralı telefon ile çağrı merkezine ulaşılması ve ücretsiz hizmetten istifade edilmesi mümkündür.

Bunun yanı sıra bu telefon vasıtası ile uçakta evcil hayvan taşınmasına ilişkin rezervasyon yapılması da mümkündür. Aynı zamanda uçak içerisinde sunulacak olan ön siparişli yemeklerin de yine 444 0 797 telefon numaralı çağrı merkezinden öğrenilmesi mümkündür.

izmir pegasus iletişim
izmir havayolları iletişim

Katar Hava Yolları İletişim Bilgileri

Türkiye’de son zamanlarda hayli popüler hale gelmeye başlamış olan ve Adana, Antakya, İstanbul ve Ankara gibi pek çok ilden sefer düzenlemeye başlamış olan bir diğer hava yolu firması ise Katar Hava Yolları ya da orijinal adı ile Qatar Airways‘dir. Ancak bu şirket yabancı menşeili olduğundan dolayı net şekilde ifade edilebilecek ve kolayca ulaşılabilecek bir çağrı merkezi yoktur.

İletişim için ise genel olarak şirketin web sitesinde yer alan e-posta adresi ve benzeri bilgilerden istifade edilmektedir. Aynı zamanda Qatar Airways, son dönemlerde Bodrum ve Antalya üzerinden de seferler açarak Türkiye’deki uçuş ağını genişletmeye devam etmektedir. Katar Hava Yolları, her geçen gün çoğalan uçuş noktaları ile dünyanın önde gelen hava yolu firmaları arasına ismini çoktan yazdırmayı başarmıştır.

Tüm Havayolları Promosyonlu Uçak Biletleri

Makalemize bir diğer konumuz olan thy bilet erteleme ile ilgili genel bir bilgiye değindik. Okumanızı tavsiye ederiz. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları‘nın resmi web sitesinden satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini nasıl yapabileceğiniz hakkında bilgi verdik.

Makaleyi Oyla
[Total: 5 Average: 3]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzurum Pegasus Satış Ofisi

Erzurum Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Türkiye içerisinde faal olan hava meydanları arasında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir