SunExpress İletişim – Ücretsiz Çağrı Merkezi

SunExpress İletişim : (0850) 302 54 93

SunExpress iletişim – ücretsiz çağrı merkezi: 1989 yılında dünyanın en prestijli iki havayolu Türk Havayolları ve Lutfhansa’nın müşterekliğinde Antalya’da kuruldu. Türkiye ve Dünya’nın her yerinden SunExpress iletişim hattımıza 0850 840 48 05 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizden ulaşabilirsiniz. 1990 yılında ilk uçuşunu gerçekleştiren şirket, günümüzde faaliyetlerini Türk ve Alman sivil havacılığının engin bilgi birikimi ve güçlü hissedar yapısından yararlanarak devam ettiriyor.

sunexpress iletişim ücretsiz müşteri hizmetleri
sunexpress iletişim ücretsiz müşteri hizmetleri

Makalemizde şu başlıkları okuyacaksınız

  1. Sunexpress telefon numarası
  2. Sunexpress müşteri hizmetleri
  3. Sunexpress iletişim
  4. Sunexpress bilet değişikliği

Öncelikle Almanya olmak üzere, Avrupa ve Antalya arasında uzun süreden beri turistik charter seferleri gerçekleştiren Sun Express, Antalya’dan Frankfurt’a 2001 yılında başlattığı uçuşlarla birlikte Türkiye’nin yurt dışına tarifeli olarak sefer yapan ilk özel havayolu şirketi konumundadır.
O günden bugüne tarifeli olarak gerçekleştirilen uçuşları gün geçtikçe arttıran SunExpress, 2. Merkezini 2006 yılının Mart ayında İzmir’de açıp İzmir’den iç hat seferleri düzenlemeye başladı.

Konumuz Türk Hava Yolları’ndan açılmışken, alt kuruluşlarından bir tanesi olan Anadolu Jet Havayolları’nın iletişim bilgilerini diğer makalemizde paylaştık. Sizler de Anadolu Jet İletişim ile ilgili bilgileri merak ediyorsanız makalemizi okuyabilirsiniz. bilettelefon.com/2018/06/05/anadolu-jet-iletisim-ucretsiz-musteri-hizmetleri

SunExpress Telefon Numarası

SunExpress havayolları iletişim iç hat seferleriyle beraber aktarmasız uçuşlar sayesinde İzmir’i Anadolu’ya bağlayan ilk havayolu şirketi konumundadır. İzmir’den ülkemizin farklı bölgelerine halen en çok sefer düzenleyen havayolu şirketi olarak faaliyetini sürdürüyor.

2010 yılında SunExpress, Türkiye’de bir ilke imza atıp, Anadolu’nun farklı illerinden Almanya’nın önemli merkezlerine tarifeli ve aktarmasız seferler düzenlemeye başladı. Ayrıca müşterilerinin hizmetine yolcu avantaj programı olarak bilinen SunPoints’i sunmuştur.

2011 yılına girdiğimizde ise SunExpress Almanya da bulunan bir diğer kuruluşu SunExpress Almanya’yı kurmuştur. Türkiye ile Almanya arasındaki uçuşlarının dışında İspanya’nın Kanarya Adaları, Mısır’ın Kızıldeniz Bölgesi ile Yunanistan’daki Girit ve Rodos Adalarına Almanya’dan seferler gerçekleştirmeye başladı. Geçmiş seneler içersinde Bremen, Strazburg, Kopenhag, Konya, Nantes, Konya, Enfidha (Tunus), Alanya-Gazipaşa, Paris ve Lyon gibi bilinen uçuş noktalarını ve 2012 yılında ise Frankfurt-Han’ı uçuş ağına katmıştır.

sunexpress havayolları telefon numarası
sunexpress havayolları telefon numarası

SunExpress’in birçok bölümü, 8 Haziran 2012’de açılışı yapılan SunExpress Plaza olarak adlandırılan binada görevini yapıyor. Antalya’da 8.019 metrekarelik bir saha üzerine tesis edilen 87 ofis alanı, 6 eğitim, 10 briefing, 12 toplantı, 1 flight simulatör, yaklaşık 270 oturma kapasite 1 oditoryumu bulunan bu bina kendi enerjisini çatısında bulunan güneş panelleri aracılığıyla elde edebilmekte ve güneş faydalı ışığını binaya dağıttığı zaman, istenmeyen sıcaklığı dışarıda bırakan üstün teknolojiler kullanılır.

SunExpress Müşteri Hizmetleri
SunExpress Müşteri Hizmetleri

SunExpress Müşteri Hizmetleri

2014 yaz tarifesinde SunExpress Almanya ve Türkiye merkezli uçuşlarında, 1020’den çok charter ve tarifeli uçuşu 1 hafta içerisinde gerçekleştirirmiştir. Türkiye ve Avrupa genelinde bulunan pek çok ülkeden 3.800’den fazla SunExpress çalışanı vardır. SunExpress istikrarlı büyümesini hedefleri doğrultusunda devam ettirerek, 10 tanesi opsiyonlu olup, toplam 50 adet Boeing 737-8 MAX ve 737-800NG için Boeing ile anlaşma gerçekleştirmiştir.

Bu anlaşma bünyesinde, yeni nesil 25 tane B737-800 ve başarısını senelerdir kanıtlamış olan serinin geliştirilmiş son modeli B737-800 MAX’ten 15 tane alıp, 10 tane de opsiyonlu olarak satın almıştır. Yeni alınan uçakların teslimatı 2015 ve 2021 yılları içinde kademeli olarak yapılacaktır.

Jet kategorisinde bulunan orta menzilli uçaklar, çevre kirliliğine yönelik daha duygun bir şekilde geliştirilmiştir ve % 14 oranında daha az yakıt harcar. Ayrıca dizayn etmek için kullanılan birçok yeni teknoloji aracılığıyla daha az gürültü ve emisyon seviyesiyle önceki modellerine nazaran daha az bakım gerektirir.

SunExpress iletişim, müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına geçtiğimiz senelerde ücret sınıflarının tanıtımını yaptı. SunExpress müşterileri, yeni sistem bünyesinde yer alan ve hizmet/ücret sınıfları olan SunPremium, SucEco ve SunClassic’den herhangi birini ekonomik durumlarına göre seçebilir ve yolcular uçak içinde eğlenceli vakitler geçirmek adına kablosuz bağlantı aracılığıyla tablet ya da cep telefonlarından kolay bir şekilde erişim sağlayabilir.

SunExpress, tüm bu yeniliklerin beraberinde uçak içinde eğlencede yeni bir anlayış ile yolcuların uçuşu esnasında daha kaliteli vakit geçirmelerine imkân sağlıyor. Merkezi İrlan’da olan Media in Motion ile yaptığı iş birliği desteğiyle kablosuz eğlence sistemini müşterine arz eden SunExpress, böylece uçak içinde kablosuz bağlantı aracılığıyla eğlence hizmeti sağlayan ilk havayolu şirketi olmuştur.

sunexpress havayolları müşteri hizmetleri
sunexpress havayolları müşteri hizmetleri

SunExpress Havayolları İletişim İçin Çağrı Merkezi

Sunexpress iletişim hattı 0850 302 54 93 numaramızdan her türlü bilet işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Rezervasyon ya da biletiniz ile alakalı değişlik yapmak istiyorsanız Çağrı Merkeziyle irtibata geçebilirsiniz.
ÜlkeTelefon Numarası
Türkiye: +90 444-0-797(Dakikası 0,09 TL.)
Almanya: 01806-95 95 90 (Almanya sabit hatlar üzerinden 20 cent/çağrı; cep telefonları üzerinden maksimum 60 cent/çağrı)
Danimarka: 0787 72825(Dakikası 0,049 €.)
Avusturya: 0820-898 797 (Dakikası 0,20 €.)
İsviçre: +41 900 444797 (Dakikası 0,36 CHF.)
Hollanda: 020 811 0777(Dakikası 0,039 €.)
Finlandya: 0931579405 (Dakikası 0,049 €.)
Norveç: 800-11263 (ücretsiz.)
Fransa: 0821 770193 (Dakikası 0,12 €.)
İtalya: 06 976 285 70 (Dakikası 0,039 €.)
İsveç: 08-50 639542 (Servis sağlayıcıya bağlı olarak değişiyor)
Belçika: 02 808 59 46 (Dakikası 0,039 €.)
Birleşik Krallık: 020 349 985 70 (Dakikası 0,039 €)
Diğer Ülkeler: 00 90 – 444-0-797
WhatsApp Üzerinden İletişim
WhatsApp’da SunExpress’e ulaşmak adına +90 541 782 30 81‘i telefon rehberinize kaydederek istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Sadece mesajlaşma için geçerlidir

Sosyal Medya
Facebook, twitter, google, youtube, pinterest, instagram, XING, linkedin, foursquare gibi platformlar üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz.
Müşteri İlişkileri İletişim Adresi

Yenil Göl Mahallesi, Nergiz Sokak: No: 84 Pk. Antalya / Muratpaşa / Türkiye
P.O Box 28
TR-07230 Antalya, Türkiye
Özel Rezervasyon
Servis merkezi özel gereksinim, engelli yolcular ya da evcil hayvanınızın taşınması konusunda bir isteğiniz olması durumda size yardımcı olacaktır. Engelli yolcular, refakatsiz çocuk yolcu ve evcil hayvanlar ile ilgili formu doldurmanız yeterli olacaktır. Özel rezervasyon isteğinizin olması durumda bilgi almak için sorularınızı sormak için travelcenter@sunexpress.com ya da 444 0 797’yi arayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Sunexpress Kayıp bagaj
Bagajınızın kaybolursa ya da herhangi bir hasar görmesi durumunda ilgili birim ile iletişim sağlayıp acilen başvurunuzu yazılı bir şekilde SunExpress’e göndermeniz gerekir. “Genel Taşıma Koşulları” bölümünden erişim sağlayabilirsiniz.

Sunexpress Grup Talepleri
Grup Rezervasyon Departmanı minimum 10 kişiden başlayan gruplar için size kişisel teklifler arz eder. SunExpress’in sitesinden “buradan” butonunu tıklayarak talepte bulunabilirsiniz.

Sunexprses Havayolları Fatura Talepleri
Uçuştan önce SunExpress’den aldığınız evcil hayvan taşımacılığı, fazla bagaj, spor malzemesi ya da diğer hizmetlerle ilgili taleplerinizi isteyebilirsiniz. SunExpress’in amacı müşterilerine daha nitelikli ve hızlı bir hizmet sağlayabilmektir. Bu sebeple, müşterilerinden gelecek her çeşit şikayet ve görüş SunExpress adına değer taşır. Müşteri Hizmetleri üyesi olarak ya da olmayarak, SunExpress ile alakalı talep ve önerilerde bulunabilirsiniz.

Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük özel havayolu şirketlerinden bir tanesi de Onur Air Havayolları’dır. Bir diğer makalemizde Onur Air İletişim Bilgileri başlıklı konumuzu da okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.
SunExpress Bilet Değişikliği
SunExpress Bilet Değişikliği

Sunexpress Bilet Değişikliği

Her havayolunda olduğu gibi Sunexpress iletişim hattı’nda da her türlü uçak biletlerinizde tarih ve yön değişiklik işlemlerini sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi aramak ve daha önce satın almış olduğunuz SunExpress Havayolları’na ait uçak biletinize ait rezervasyon kodunuzu iletmek.

Konusunda deneyimli ve uzun yıllardır hizmet veren müşteri hizmetleri temsilcilerimiz, bütçenize ve zamanınıza en uygun uçuşu sizler için inceleyecektir. SunExpress bilet değişikliği sırasında bir fiyat farkı da çıkabilmektedir. Bu fiyat farkını, dilerseniz kredi kartınızla, dilerseniz de ATM-Paramatik kartınızla kolayca ödeyebilirsiniz.

Bilindiği gibi, SunExpress Havayolları‘nda seyahat acentelerinden satın aldığınız uçak biletleriniz SunExpress müşteri hizmetleri aracılığı ile değişiklik yapamamaktasınız. Bizlerde ise böyle bir durum söz konusu değildir. Her nereden satın aldıysanız alın, her türlü uçak biletlerinizde tarih ve yön değişiklik işlemlerinizi SunExpress İletişim Hattı‘mız aracılığı ile kolayca değiştirebilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 131 Average: 3.9]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzurum Pegasus Satış Ofisi

Erzurum Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Türkiye içerisinde faal olan hava meydanları arasında …

4 yorumlar

  1. Ben norvece gitmek istiyorum. 2 Temmuz da bilet satislariniz acik görunuyor, emin olarak bilet alabilirmiyim.
    el bagaji ucak icine alinmayacak deniyor dogrumu, el bagaji ucak icine alinmayacaksa el bagaji götürebiliyormuyuz.

    sizden ricam 2 temmuzda ucus yapacakmisiniz bu benim cok icin önemli.
    olumlu cevap verirseniz biletimi alacagim cevabinizi bekliyorum

    Telefon nomaram 05364461196 telefonla bilgi verirseniz sevinirim
    Saygilarimla
    Mesut Cenar

  2. 11haziran saat 07:40 Düsseldorf-Antalya seferini yapan SunExpress uçağında 241 numaralı kontuardaki erkek görevli yolculara çok problem çikardi. Valizleri ağır geldiğini iddia ederek, haksız para talebinde bulunuyordu. Polislik devreye girdi de 140€ vermekten bizi kurtardı.

  3. 10 Şubat 2018 28 A. Ve 28 B uçuş bilgileri THY yer hizmetlerin de çalışan Ümit İlhan tarafından kendi azından mahkemede ekran görüntüsü de olmak kaydı ile 3 ve 5 kişiler le paylaşılmıştır ve bunlar mahkeme tutanaklarında olup ve bu olayın üstüne gitmemem için de tehdit alıp kendisine de tehdit Den dava açıp suç almasını dikişine işlenmesine de gidilmiştir sizin gizlilik politikanız bu mu ve sizin de gereğini yapmanızı ve avukatım Dan mahkeme bilgilerini almanızı ve değerlendirme yapmanızı öneririm Av Emre Kalaycı Oglu 0530** **** bilginize.

  4. Özel 10 Şubat 2018 28 A. Ve 28 B uçuş bilgileri THY yer hizmetlerin de çalışan Ümit İlhan tarafından kendi azından mahkemede ekran görüntüsü de olmak kaydı ile 3 ve 5 kişiler le paylaşılmıştır ve bunlar mahkeme tutanaklarında olup ve bu olayın üstüne gitmemem için de tehdit alıp kendisine de tehdit Den dava açıp suç almasını dikişine işlenmesine de gidilmiştir sizin gizlilik politikanız bu mu ve sizin de gereğini yapmanızı ve avukatım Dan mahkeme bilgilerini almanızı ve değerlendirme yapmanızı öneririm Av Emre Kalaycı Oglu 0530 976 55 45 bilginiz e

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating