İstanbul Havayolu Satış Ofisleri

İstanbul Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

en uygun pegasus iletişim
İstanbul havayolu Satış Ofisleri

İstanbul dini ve kültürel önem merkezleri, doğal mirasları ile hem yurt dışı hem yurt içi turizmi için önem merkezidir. İstanbul için en kolay ve konforlu yoluysa havayolu ile olmaktadır.

Bu yüzden, İstanbul havayolu ofisleri iletişim numaraları bilgileri ile size yakın ve uygun olan Havayolları İletişim acentesine ulaşabilirsiniz.

İstanbul İletişim Numaraları Bilgisi

Yolunuz İstanbul’a Türkiye’nin en yoğun, en ilgi çekici merkezine düşecek olursa en kolay seyahat yolu hava yolu ile olan olacaktır. Yolculuk takviminize uygun planlama ile, 0850 302 54 93 nolu hat üzerinden Hava Yolları müşteri temsilcisiyle iletişime geçebilir, bütçenize, konforunuza size uygun zamanda gelişmiş teknoloji uçaklarıyla Hava Yolları ile yolculuk yapmanın tadını çıkartabilirsiniz.

İle İstanbul’a Uçuş İçin Sağlık ve Emniyet Koşulları Nelerdir?

Uçak Bileti ile İstanbul’a uçuş programınızı kesinleştirdikten sonra, uçuş için bazı koşulları taşımanız gerekmektedir. Çünkü sağlık ve emniyet koşullarını karşılayamayan yolcuların uçuşları reddedilir. Hava üzerinden yapılan yolculuklarda, seyahat edenlerin sağlık durumlarına dikkat edilmezse ölümle sonuçlanacak telafisiz durumlara sebebiyet verir.

Özellikle solunum, kalp sorunları yaşayan kişilerin uçuş planlarında çok dikkatli olmalıdırlar. Uçuş öncesinde, havalimanında astım krizi geçiren veya akut solunum yetmezliği sorunu yaşayan kişiler uçuş için uygunluk alamazlar. Bu sebeple solunum rahatsızlığı olanlar hava taşımacılığını tercih etmemelidirler. Bunun dışında uçuş sırasında kabinde sağlıkla ilgili olan teçhizatları bulundurmak zorunda kalan yolcular uçuşa uygun değildir.

Hamilelik dönemleri 32. haftayı aşan anne adayları ile doğum gerçekleştikten sonraki ilk 48 saat içinde bebek ve annenin seyahat etmesi reddedilir. Herhangi bir uzvu alçıya alınmış yolcu, 2 saat ve üstü yolculuk yapamaz ve uçuş bilgisi reddedilir. Ayrıca, emniyet güveliği veremeyen yolcularında uçuşu reddedilir. Uyuşturucu madde almış, alkollü kendini bilmeyen ve bu sebeple kendinin ve uçuş ekibinin can güvenliğine zarar verebilecek kişilerin uçuşları reddedilir.

Uçak biletinin kendisine ait olduğunu kanıtlayamayan kişilerinde uçuş hakkı reddedilir. Bahsedilen durumlarla ilgili bir engeliniz yok ise İstanbul’a yolculuk yapmanın en keyifli yolunu Hava Yolları ile yaşayabilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 40 Average: 2]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzincan Pegasus Satış Ofisi

Erzincan Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Pegasus Erzincan Havalimanı son dönemlerde en çok …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating