Havayolları İletişim Diyarbakır

İletişim Diyarbakır : (0850) 302 54 93

Bilet Çağrı Merkezi : (0850) 840 48 31

Bilet Erteleme : (0850) 302 54 93

Havayolları Diyarbakır Aktarmasız Seyahati
havayolları,İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı konumundan,Diyarbakır Havaalanı konumuna, sabah 5:40 ve öğlen 12:20 olmak üzere genellikle en az 2 sefer düzenlemektedir. Bu uçuşlar ECO ve Business Flex paketleri altında satılmaktadır. Diyarbakır Havaalanı konumundan , İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı konumuna ise ; sabah 8.00 ve öğleden sonra 14.40 olmak üzere genellikle en az 2 sefer düzenlemektedir. Bu uçuşlar da ECO ve Business Flex paketleri altında satılmaktadır.Erken rezervasyon yapılması durumunda Avantaj paketiyle de bilet satın almak mümkün olabilmektedir.
Ortalama uçuş süresi 1 saat 55 dakikadır.

  • Diyarbakır-Antalya
  • Diyarbakır-Ankara
  • Diyarbakır-İstanbul rotalı seferlerini aktarmasız olarak yapmaktadır.

Havayolları,ucuz bilet satışı yapan bir havayolu firması olduğu için, erken rezervasyon fırsatları da rakip havayolu firmalarına oranla daha cazip olabilmektedir. Lowcost havayolu firmaları bazında kıyaslama yapılırsa, Havayolları ülkemizdeki en popüler firma olma özelliğini korumaktadır.

Ucuz bilet satışı yapan havayolu firmaları arasında olduğu için, Havayolları, bilet satın alımlarında bazı uçuş hizmetlerini ek ücretler ile satmaktadır.

Bu hizmetler,

  • uçuş içi yiyecek-içecek ikramları,
  • ekstra bagaj ve el bagajı hakları,
  • bagaj ağırlığı için fazla kilo başına düşen ücretler olabilmektedir.

havayolları, 12.00 tl karşılığında web sitelerindeki fiyatı sabitleme hizmeti vermektedir. Kararsız kalınarak satın alımı ertelenen biletler için kullanılan bu uygulama fırsat kaçırma pişmanlığını da önlemektedir.

Flex özelliği ile bilet satın alma ekranında,12.99 tl’den başlayan bir ücret karşılığında,uçuşa 2 saat kalana kadar sınırsız değişiklik de ceza ödemeden yapılabilmektedir. Flex ile ilgili bilgi almak için çağrı merkeziyle iletişime geçebilirsiniz.

 Çocuk Bileti

Bazı durumlarda, havayolları misafirleri tek başına yetişkin biletlerini satın almış, daha sonrasında ise çocuk misafirlerimiz için de bilet alma ihtiyacı duyabilirler. Böyle bir durumda İletişim Merkezi (0850) 302 5493 numaralı çağrı merkezini arayarak sadece çocuk biletlerinizi kestirebilirsiniz.

Burada bir diğer husus ise, 6 yaşını geçen çocuk yolcular yanında yetişkin olmak zorunluluğu olmadan, 40 tl ekstra refakatçi ücreti ödeyerek hostes personeller eşliğinde uçuşlarını sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirler.

Bilet iptal etme,bilet satın alma ve her türlü bilgi için Havayolları Çağrı Merkezini arayabilirsiniz.

 

Makaleyi Oyla
[Total: 7 Average: 4]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzincan Pegasus Satış Ofisi

Erzincan Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Pegasus Erzincan Havalimanı son dönemlerde en çok …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir