İstanbul Havayolları Satış Acentesi

İstanbul Uçak Bilet Hattı : 0850 302 54 93

istanbul pegasus satış noktası
istanbul havayolları satış noktası

İstanbul havayolu satış noktaları birçok semtte bulunmaktadır.  Yurtiçi seyahatlerde otobüs yolculuğunun çok daha ötesine giden havayolu seyahatinde klasik seyahatin aksine çok daha pratik ve kolay olmaktadır. Günümüzde klasik havayolu uçak biletleri satış noktalarından ziyade çoğu bilet satış işlemleri çağrı merkezleri ve web siteleri aracılığı ile yapılmaktadır. 

Hava  yolu şirketimiz 1990 yılında İstanbul’da kurulmuş 2005 yılında ise Türkiye’nin dördüncü tarifeli havayolu olmayı başarmıştır. Zaman geçtikçe hem uçak sayılarını, hem yolcu sayılarını arttıran şirketimiz uygun fiyat politikalarıyla seyahat etmenin bilinci ile hareket etmektedir. Şirketimizin hedefleri arasında mümkün olduğu kadar her yere sefer düzenleyip müşteri memnuniyeti üst seviyelerde tutmaktır.

Şirketimizin çalışmış olduğu ortaklar ile araç kiralama, otel, hava yolu ulaşımı gibi hizmetleri ile de uçuş sonrası hizmet vermeye devam etmektedir.

Müşteri Hizmetleri

Şirketimiz yurt içi ve yur dışında birçok merkeze sefer düzenlemektedir. Yurt içinde İzmir, Antalya, Samsun, Diyarbakır, Muş, Kars gibi toplam 36 merkeze, yurt dışında ise Atina, Madrid, Lyon, Londra, Berlin, Viyana olmak üzere 72 merkeze seferler yapılmaktadır.

40 ülkeye 102 sefer düzenleyen şirketimiz zaman ilerledikçe, filomuz genişledikçe ülke ve merkez sayılarımızı arttırıp daha çok sefer ile yolcularımızın memnun kalmasını sağlayacağız. Uçuş esnasında yolcularımızın kaliteli bir uçuş gerçekleştirmeleri için deneyimli uzman kadrosumuz ile kaliteli bir uçuş sağlamaktayız.

İstanbul Havayolları Satış Noktaları

Uzmanlarca uzun süren eğitimler sonrası şirketimize katılan çalışanlarımızın özverisi şirketimizin kalitesini her geçen gün arttırmaktadır. Yolcularımıza sunulan kampanya ve avantajlar ile daha uygun fiyata uçuş gerçekleştirmelerini sağlayan firmamız erken rezervasyon ile yurt dışı dahil uygun fiyatlarla bilet elde edebilirsiniz. Şirketimizde ayrıca 76 adet uçak bulunmaktadır.

Hava yolu filomuzu genişletmek adına yeni uçak siparişleri vererek uçak sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Şirketimiz sadece yolcu taşımacılığı yapmamakla birlikte Kargo alanında da hizmet vermektedir. Özel, tehlikeli madde, değerli eşyalar, canlı hayvan ve cenaze taşımacılığı yapılmaktadır.

Ücretsiz İletişim

Kargo alanında da yurt içi ve yurt dışı taşımacılık yaparken birçok merkeze uçuşumuzu gerçekleştirmekteyiz. Kargo alanında Ankara, Dalaman, Konya, Nevşehir, Mardin gibi onlarca merkeze kargo ulaşımı yapılmaktadır. Yurt dışında da gerçekleştirilen krago ulaşımı Bükreş, Üsküp, Saraybosna, Roma, Paris, Hamburg, Oslo gibi ülkeler arası hizmet verilmektedir.

BİLET DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR

Şirketimiz müşterilerin bilet alımı, iptali ve değişimi konusunda da yardımcı olmaktadır. Oldukça kolay bir şekilde bilet alımını gerçekleştiren şirketimiz bu konuda yolcularına birçok öneri sunmaktadır. Şirketimizin internet sitesi aracığı ile, mobil şube ve acenta sayesinde bilet satışları gerçekleştirilmektedir.

Belirli gerçeklerden dolayı bilet değişimi yapmak istenildiğinde şirketimiz bu konuda da yolcularına imkan vermektedir. Bilet değişimleri gerçekleştirmek için şirketimizin 0850 302 54 93 nuralı telefonu arayarak işleminizi rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Eğer biletlerinizi internet sitesinden ya da mobil uygulama ile aldıysanız internet sitesinin ana sayfasında ”Bilet İşlemleri” menüsünden soyadınız ve rezevarsyon numaranız ile biletiniz ile ilgili değişimleri gerçekelşetirebilirisiniz.

Telefon Numarası

Acentadan almış olduğunuz biletleriniz için yine acentaya giderek değişim yaptırabilir ya da çağrı merkezini arayarak söz konusu bilet değişikliği ile ilgili istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Şirketimiz bu konuda oldukça farklı kanalları devreye sokarak yolcuların mağduriyetlerini giderme konusunda hassas davranmaktadır.

Bir diğer yazımız olan adana şehrimizde bulunan havayolları satış noktalarının iletişim adres ve telefon numarası bilgisine yer verdik. Dilerseniz okumanızı tavsiye ederiz.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

İlginizi Çekebilir

izmir ucuz uçak bileti iletişim

İzmir Uçak Bileti Telefon

İzmir Uçak Bileti : (0850) 302 54 93 İzmir uçak bileti telefon: Türkiye’nin 3. büyük …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir