Havayolları Ücretsiz Telefon

Bilet Telefon : (0850) 302 54 93

THY Bilet Telefon : (0216) 456 97 11

SunExpress Bilet Telefon : (0216) 456 03 83

Bilet Erteleme : (0850) 840 48 31

pegasus pegasus iletişim
havayolları ücretsiz iletişim

BİLETLERİ TELEFON

Havayolları Kuruluşu ve Uçuş Noktaları

Havayolları, 1990 yılında Lingus, Silkar Yatırım ve Net Holding’in ortak girişimiyle İstanbul’da kurulmuştur. 2005 yılından itibaren Sabancı ailesine ait olan Esas Holding tarafından satın alınan havayolu, aynı yılın sonbahar mevsiminde tarifeli iç hatlar seferlerine başlayarak Türkiye’de faaliyet gösteren 4. tarifeli havayolu olmuştur.

İki uçakla başladığı filosunu, 27. yaşını kutlarken 77’ye çıkaran , aynı zamanda Türkiye’nin en genç filosuna sahip olma özelliğiyle de ülkenin önde gelen havayolu firmalarından biri olmayı başarmıştır. Düşük maliyeti bir ilke edinen havayolu, uygun fiyatla seyahat etme imkanını ayağınıza getirirken, ek ücretler karşılığında da elde edilebilecek diğer hizmetleri sağlamaktadır.

“Uçmanın Kolay Yolu” sloganıyla yola çıkan Havayolları, Sabiha Gökçen Havalimanını ana üs olarak seçerek Türkiye’de bir ilke imza atmıştır. Bugün ise yurt içinde 33, yurt dışında ise KKTC dahil 69 nokta olmak üzere, firmamız 40 ülkede 102 noktaya uçmaktadır.

Havayolları Kampanyalar

Kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak için her zaman telefon hattı olan (0850) 302 54 93 numarayı arayabilirsiniz. Şirketimizin web sitesinde de göreceğiniz geçmiş kampanyalarımızdan bazıları yılbaşı kampanyası, Mobile Özel Avrupa %30 İndirimli uçak bileti kampanyası, 49,90’dan başlayan fiyatlarla yurt içi hatlarda seçilmiş noktalara uçuş imkanı, seçili Avrupa hatlarında %20 indirim kampanyası, Balkanlar’a %20 indirimli uçak bileti satın alma fırsatı ve Dış Hatlar Kış Kampanyası gibi pek çok özel fırsata göz atabilirsiniz.

Tüm bu kampanyalarımızın yanı sıra, şirketimizin önerdiği 50’den fazla şehir rehberini inceleyebilir yurt içi ve yurt dışında birçok şehirde nerede kalınır, nerede ne yenir, ne içilir öğrenebilirsiniz.

Havayolları Uçuş Hizmetlerimiz

havayolları’nın sunduğu uçuş ile ilgili hizmetlerimiz arasında koltuk seçimi, ek bagaj satın alma işlemleri, online yemek siparişi ve daha birçok ek hizmete sahip olmak çok kolay. uçak biletinizi satın alırken web sitemizden seçebileceğiniz tüm hizmetlerin yanı sıra, ek bilgi almak istediğiniz her zaman aramanız gereken numara, Telefon Numarası : (0850) 302 54 93

Bilet Değiştirme Nasıl Yapılır ?

  • Havayolları için telefon numarası’nın web sitesinden ya da seyahat acentelerinden almış olduğunuz, promosyon sınıf dahil olmak üzere uçak biletlerinizde
  • Rezervasyon detaylarını değiştirmek
  • uçak bileti tarihini değiştirmek
  • Uçuş saatini değiştirmek
  • Bileti iptal etmek
  • Bileti açığa almak

Gibi işlemlerinizi hızlı ve profesyonelce gerçekleştirmek için havayolları iletişim : (0850) 302 54 93
Kesilmiş olan hiçbir uçak biletinde isim değişikliği yapma imkanı yoktur.
Şirketimizde uçak bilet iptali, bileti almış olduğunuz seyahat acentesi ya da Havayolları’na ait web sitesindeki destek hattından yaptırılabilir.

Uçak Bileti değişikliği (tarih, saat) tüm havayollarında olduğu gibi firmamızda da ücretlidir. Ücret farkını öğrenebilmek için uçak biletinizi n rezervasyon kodu olarak da tanımlanan PNR kodunu, ya da bilet numarasını bilmeniz gerekmektedir.

Aksi takdirde rezervasyona ulaşılamaz. Biletinizi telefon hattından değişimini yapmak isterseniz, öncesinde PNR kodunuz, rezervasyon numaranız ve bilet numaranızla beraber; bileti almış olduğunuz kredi kartınızı da hazırda bulundurmanız gerekmektedir. Bilet değişiklik işleminin gerçekleştirilmesi için anında ödeme gereklidir.

Havayolları’nın kendi web sitesi yerine diğer yerli ve yabancı web sitelerden satın alınan uçak biletlerinde, tarafımızdan değişiklik yapılabileceğini bildirmek isteriz. uçak biletinizi değiştirmek için, bileti aldığınız web sitesinin destek hatlarına ulaşmanız gerekmektedir.

Havayolları uçak bileti için iletişim’ndan uçak biletinizi aldıysanız ancak kredi kartı kullanmadıysanız, şirketimizin ofislerine gelerek ödemeyi yapabilir; ya da banka ATM’lerinden havale yapabilirsiniz.

Peşin ödeme için adresimiz: Söğütlüçeşme Caddesi Sevil Pasajı no: 74/1, Altıyol, Kadıköy, İstanbul’dur.

Makaleyi Oyla
[Total: 26 Average: 3.6]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzincan Pegasus Satış Ofisi

Erzincan Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Pegasus Erzincan Havalimanı son dönemlerde en çok …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir