Diyarbakır Havayolu Satış Ofisleri

Diyarbakır Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

istanbul pegasus satış noktası
diyarbakır havayolu uçak bileti satış noktası

Türkiye’nin öncü sivil havacılık firmalarından olan Tüm Tüm Havayolları, uygun fiyatları, geniş rota ağı ve deneyimli kadrosu ile güvenli uçuşun kapılarını yolcularına açar. 20 yılı aşkın havacılık tecrübesi ile dünyanın her yerine güvenli ulaşım sağlayan Havayolları iletişim, gelişmiş teknolojiye sahip uçak filosu ile Türkiye’ de hizmet vermeye devam eder. Türkiye’nin her şehrinde acentesi bulunan Havayolu şirketinin geniş servis ağı ile de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmayı başarmıştır.

Diyarbakır Havayolu Ofisleri İletişim Numaraları

Yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarda en çok tercih edilen havayolu şirketi olan havayolları uygun fiyatları ile müşterilerini taşınmanın haklı gururunu yaşar. Ekonomik uçuşlardan faydalanmak, bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için müşteri temsilcileri ile 0850 302 54 93 ya da 0216 606 43 20 numaralı telefonlardan ulaşılabilir. Havayolu müşteri hizmetlerine 7 / 24 ulaşarak bilet alma ve rezervasyon yaptırmak mümkündür.

Tüm Hava Yolları

Geniş uçuş ağına sahip olan Tüm Havayolları Şirketi, ucuz bilet ile güvenli uçuşu bir araya getirip yolcularının hizmetine sunmuştur. Uçuş güvenli kurallarına son derece bağlı olan havayolu şirketi ile uçuş gerçekleştirecek yolcuların uçuş kurallarını dikkatle incelemesi ve uçuşa engel durumların bulunması halinde havayolu şirketi ile iletişime geçip bilgi almaları gerekir. Uçuş kurallarını tehdit eden iki ana kural mevcuttur.

1 ) Sağlık Problemleri

Havacılık işletmelerinin belirlemiş olduğu sağlık kuralları ile gebelik durumlarında 36. hafta tekli gebeliklerde, çoklu gebeliklerde ise 32, hafta anne ve bebek için tehlike arz eder. Gebeliğin bu dönemlerindeki anne adaylarının uçak ile yolculuk yapması tehlikeli bulunur. Solunumun problemi olan hastalarında uçak yolculuğu yapmaları oldukça büyük tehlikelere yol açacağından uçuş yapmaları sakıncalıdır.

2 ) Güvenlik Problemleri

Uçuş sırasında kabin görevlileri ve yolcuları tehdit edecek, madde bağımlıları, güvenlik kurallarını ihlal eden kişiler, biniş kartlarını temin edemeyen kişiler uçağa alınmamaktadır. Uçuş sırasında oluşabilecek tehlikelerin önüne geçmek amacı ile bu gibi kurallar büyük önem taşır.

Havayolları Ücretsiz İletişim

Tüm Havayollarına ait ücretsiz iletişim numarası 0850 302 54 93 olarak belirlenmiştir.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir