Çanakkale Havayolu Ofisi İletişim

Çanakkale Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

sivas pegasus müşteri hizmetleri
Çanakkale havayolları müşteri hizmetleri

Çanakkale Ülkemizin tarihi geçmişini yansıtan bir şehir olduğu için ziyaretçi akını çok olmaktadır. Tarihi geçmişi ve doğal güzelliği ile egenin modern şehri Çanakkale’ye gitmek için hava yolları tercih edilmelidir. Firmanın ülke genelinde bulunan satış acenteleri ile Çanakkale’ye gidiş ya da Çanakkale’den geliş sorunsuz, güvenli ve ekonomiktir.

İletişim Numaraları

Havayolunu tercih eden insanların nereden uçak bileti alacağı konusunda ülke içi ve yurt dışında bulunan acenteleri ile hizmet veren havayolu uçak biletleri firması, internet sitesi ve ücretsiz telefon numarası ile de gerekli konular hakkında bilgiler edinilebilecek adreslerdir. Rezervasyon dâhil her türlü havayolu bilgi ve bilet alışı için 0850 302 54 93 numaralı telefondan sağlanabilmektedir.

Havayolları Ücretsiz iletişim İle Uçmak

Zamandan ve yorgunluktan kazanç sağlayan uçak bileti ücretsiz iletişim ile yolculuğu tercih ettiğiniz takdirde bazı hususlara dikkat edilmesi gerektiğinin bilinmesi gerekir.

1) Refakat konusunda bilinmesi gereken şudur. 18 yaş altı olan çocukların ebeveynleri yanında olmadan tek başlarına yolculuk yapamayacağı şayet yapılacak ise noter tasdikli vekâlet belgesinin alınması gereklidir. Ebeveynler ayrı yaşıyor ise veraset kimde ise onun noter tasdikli vekâletnamesi olmazsa çocukların yolculuk yapması yasaktır.

2) Havayolu iletişim ile yolculuk yapacak yolcuların bilmesi gereken bir diğer konu, kişinin kaç kilogram yük getirebileceği hakkındadır. Her yolcunun bagaj limiti yurt içinde biletin özelliğine göre (busıness, promosyon vs.) 20 – 32 kilogram arasındadır. Ancak 8 kilogramlık uçak içerisine el çantası alabilme olasılığı da mevcuttur. 20 kilogramı aşan bagajlara aradaki kilogram farkı kadar ekstra ücret ödemek gerekir.

Havayolları Acenteleri Telefon Numaraları

Konfor ve güvenli yolculuklar yapmayı düşünenlerin ilk tercih ettiği havayolları seyahat öncesi her türlü bilgi için müşteri hizmetleri numarası olan 0850 302 54 93 telefondan iletişim kurabilirler. Bilet tarihi değişimi, checkın işlemleri, uçağın rötar yapması ve uçuş esnasında kişi hakları konuları gibi sorular için aramanız mümkün.

Havayolları iletişim Çanakkale havayolu satış ofisleri iletişim numaraları için aynı numaradan bilgi alabilir ya da Çanakkale İlindeki acenteleri ziyaret ederek ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 42 Average: 1.1]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating