Ankara Pegasus İletişim

Pegasus İletişim Ankara : 0312 988 14 52

Çağrı Merkezi : (0850) 840 48 31

Pegasus Bilet Erteleme : (0850) 302 54 93

pegasus pegasus çağrı merkezi
Pegasus çağrı merkezi

Pegasus Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı merkezli olup, Türkiye’nin en büyük ucuz bilet imkanları sağlayan havayolu firmasıdır. Yurt içi ve yurt dışında en çok noktaya güvenle uçuş yapan havayolu firmaları arasında lider konumda olan firmalardan bir tanesidir. Pegasus İletişim Ankara için çağrı merkezine 0850 840 48 31 numaralı  hat üzerinden ulaşabilirsiniz.

ankara pegasus çağrı merkezi
iletisim ankara

 Pegasus Havayolları yurt içi uçuşlarının yüzde doksan gibi büyük bir bölümünü İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı‘ndan yapmaktadır.

Pegasus havayolları,Ankara Esenboğa havaalanı merkezli olarak :

  • Ankara Esenboğa Havaalanı-İzmir Adnan Menderes Havaalanı
  • Ankara Esenboğa Havaalanı-Elazığ Havaalanı
  • Ankara Esenboğa Havaalanı-Antalya Havaalanı
  • Ankara Esenboğa Havaalanı-İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı
  • Ankara Esenboğa Havaalanı-Trabzon Havaalanı
  • Ankara Esenboğa Havaalanı-Bodrum,Muğla Havaalanı

rotalarında aktarmasız olarak direkt uçuşlar yapmaktadır.

Ankara Esenboğa Havaalanı-İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı hattı günde 8 sefer ile en yoğun uçuş rotası olma özelliğini taşımaktadır.Bu hat için tahmini yolculuk 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Bu uçuşlar, sabah 06.20, 10.00, 10.35, 12.00, öğleden sonra 16.30 ve akşam 19.20, 20.00 ve 22.00 olmak üzere EKO paket ( 8 kg el bagajı hakkı + 15 kg bagaj ) ,Avantaj Paket ( Koltuk seçimi,uçak içi ikram,8 kg el bagajı hakkı + 20 kg bagaj ) ve Business Flex ( İade/Değişiklik Hakkı, Koltuk Seçimi, 12 kg El Bagajı ve 15 kg Bagaj  ) paketleriyle satılmaktadır.

Pegasus İle Ankara’ya Uçuşlar

Devlet büyüklerinin makamları, en medeniyetlere ait eserleri ve müzeleriyle tam bir kültür kenti olan başkent Ankara, sizlere dopdolu bir yolculuk deneyimi sunuyor. Türkiye’nin ikinci büyük metropolünü gezmeye hazırsanız en ucuz Ankara uçak bileti fiyatları sizi bekliyor.
Modern Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti olan Ankara, tarihe ve kültüre dair ülkenin en yoğun izlerini taşıyor. Türkiye’nin başkenti ve altı milyona yaklaşan demografik yoğunluğuyla ülkenin en büyük ikinci kentindesiniz. On bin yıllık bir geçmişe sahne olan coğrafya en fazla Frig ve Hitit medeniyetleri ile bilinir.
Daha sonraki farklı dönemlerde eski önemini yitiren bu İç Anadolu kenti, Kurtuluş Savaşı sırasında Mustafa Kemal Atatürk tarafından baş şehir olarak tercih edilmiştir. Anadolu medeniyetlerinin tarihlerine sahne olan bu şehir, hemen hemen bütün uygarlıklardan izler ve başkent sıfatıyla Türkiye Cumhuriyeti geçmişinin en anıtsal yapılarını barındırır.
Bürokrasi ve yönetim kademesinin de en canlı kenti oluşu sebebiyle demografik yapısı oldukça zenginlik sunan Ankara’ya, indirimli uçak bileti fırsatlarıyla gelip, bol bol gezmek için flypgs.com’dan uçak rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Pegasus İletişim Ankara için çağrı merkezine 0312 988 14 52 numaralı  hat üzerinden ulaşabilirsiniz.

Erken Rezervasyon

Erken Rezervasyon ile ucuz uçak bileti fırsatlarından faydalanmak isteyen müşteriler Pegasus Ankara İletişim için çağrı merkezine 0312 988 14 52 numaralı  hat üzerinden ulaşabilir, uçak bileti satın alma işlemlerini tamamlayabilirler.

Erken Rezervasyon ile alınan biletlerde iade ve değişiklik hakkı bulunmayabilmektedir. FLEX tarifesi ile iç hatlarda 12.99 tl’den başlayan fiyatlarla uçuşa 2 saat süre kalana dek sınırsız değişiklik ceza ödemeden yapılabilir. Değişiklik yapılacak uçuşun ücreti daha yüksek ise aradaki fark müşteriden tahsil edilir.

Ekonomik Sınıf hava yolu firması olan, bazı uçuş içi ve öncesi hizmetleri ücretli olarak sunmaktadır. Bu hizmetler ;

  • Koltuk Seçimi
  • Uçak içi Yiyecek ve İçecek servisi
  • Ücretsiz Değişiklik Hakkı
  • Koltuk Mesafeleri

olarak başlıca ayrılmaktadır.

İletişim Ankara için çağrı merkezine 0312 988 14 52 numaralı  hat üzerinden ulaşabilir,bu hizmetlerle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. havayolları bu hizmetleri uçuş öncesi ve uçuş sırasında sağlayabilmektedir.

Ankara Esenboğa havaalanına ulaşım için  İletişim Ankara için çağrı merkezine 0312 988 14 52 numaralı  hat üzerinden, servis olanakları hakkında operatörden detaylı bilgi alabilirsiniz. Havaalanı ulaşımı için acente ve belirli noktalardan servis hizmeti mümkün olabilmektedir.

Pegasus Ankara Çocuk Bileti
Pegasus Ankara Çocuk Bileti

Pegasus Çocuk Bileti

Bazı durumlarda, Pegasus Havayolları misafirleri tek başına yetişkin biletlerini satın almış, daha sonrasında ise çocuk misafirlerimiz için de bilet alma ihtiyacı duyabilirler. Böyle bir durumda İletişim Merkezi (0850) 302 5493 numaralı çağrı merkezini arayarak sadece çocuk biletlerinizi kestirebilirsiniz.

Burada bir diğer önemli husus ise, 6 yaşından daha büyük çocuk yolcular için yanında yetişkin olması zorunluluğu olmadan40 tl ekstra refakatçi ücreti ödenerek hostes personeller eşliğinde uçuşlarını sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirler.

Diyarbakır Pegasus İletişim

Bilet iptal etme,online hizmet satın alma, bilet satın alma ve diğer her türlü bilgi için İletişim Ankara için çağrı merkezine 0312 988 14 52 numaralı  hat üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 20 Average: 3.7]

İlginizi Çekebilir

izmir ucuz uçak bileti iletişim

İzmir Uçak Bileti Telefon

İzmir Uçak Bileti : (0850) 302 54 93 İzmir uçak bileti telefon: Türkiye’nin 3. büyük …