Pegasus İletişim Hattı ve Müşteri Hizmetleri Telefonu

Pegasus iletişim, Türkiye ve Dünya’nın her yerinden ulaşabileceğiniz Pegasus müşteri hizmetlerine verilen genel bir isimdir. Pegasus telefon numarası 0888 228 12 12‘dir.

Pegasus Bilet Telefon

Pegasus iletşim; İlk çağlardan günümüze kadar geçen süre zarfında insanların belli başlı sorunları olmuştur. Bu sorunlardan bir tanesi de hiç şüphesiz bir yerden bir yere en kısa ve yorucu yoludur. İnsanoğlu ilk çağlardan günümüze kadar, seyahatlerini daha kısa ve daha az yorucu hale getirmenin yolunu aramıştır.

Pegasus iletişim hattı ile yurtiçi uçak bileti satın alabilir, daha önce satın almış olduğunuz her türlü biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Pegasus Bilet Telefon

Pegasus İletişim Logo
Pegasus Bilet İletişim
Pegasus İletişim :   (0850) 303 07 87
Pegasus Bilet Erteleme :  (0850) 302 54 93
Pegasus Bilet Hattı : 0850 840 48 31
Pegasus Mail Adresi : info@flypgs.com

Hal böyle olunca da uçakla seyahat etmek, bütün insanlar için hem zaman tasarrufu, hem de maddi anlamda tasarruf sağlamıştır. Günümüzde otobüs biletleri ile Pegasus uçak bileti iletişim fiyatları neredeyse aynı olmasından dolayı havayolu seyahati daha çok tercih edilmektedir.

Makalemizde şu başlıkları okuyabilirsiniz;

Pegasus Havayolları
Pegasus Havayolları

Pegasus İletişim Tarihçesi

Türkiye’nin havacılık sektöründe çok önemli bir rol oynayan Pegasus iletişim, 2011 ve 2012 yıllarında olduğu gibi 2013 yılında da Avrupa‘nın en hızlı büyüyen havayolu firması seçilmiştir.

Türkiye’de havacılık sektöründe hizmet veren Pegasus Havayolları, sektörü ciddi anlamda değiştiren, uçmanın herkesin hakkı olduğu fikriyle yola çıkmıştır. 1990 yılında Aer Lingus, Silkar Yatırım ve Net Holdingin ortaklaşa İstanbul merkezli olarak hizmet hayatına başlamıştır. 1990 yılının mayıs ayının başlarında ilk uçuşunu gerçekleştirmiştir.

1990 yılından, 2005 yılına kadar geçen süre zarfında hem yolcu sayısını, hem de uçuş noktalarını hızla arttırmayı başaran Pegasus iletişim, 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınmıştır. Bu satın almadan sonra Kasım ayında, düşük maliyetli havayolu (Low-Cost Havayolu) olarak tarifeli iç hat seferlerine başlamıştır.

Ali Sabancı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı Pegasus Havayolları’nın genel müdürlüğü görebini de Mehmet Tevfik Nane yürütmektedir.

Pegauss Havayolları
Pegauss Havayolları

Pegasus Havayolları, operasyonlarının büyük bir bölümünü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yürütmektedir. İstabul Havalimanı’ndan ise sadece İzmir’e sefer düzenlemektedir. Diğer destinasyonlar olarak İzmir, Ankara, Antalya gibi Türkiye’nin önemli destinasyonlarında da operasyonlarını yürütmektedir.

Türkiye’nin birçok havalimanı’na Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan direkt olarak sefer düzenlemektedir.

Low-Cost Havayolları
Low-Cost Havayolları

Low-Cost Havayolu Nedir ?

Türkiye ve Dünya’nın her yerinde gün geçtikçe popülerliği artan low-cost havayolu taşımacılığı, Pegasus Havayolları’nın uygulamış olduğu bir yöntemdir. Bilindiği gibi, bazı havayolu firmalarında koltuk seçimi, yemek seçimi, bagaj hakları vs. gibi seçenekler bileti satın aldığınızda otomatik olarak seçme hakkınızla birlikte gelmektedir.

Bu tarz durumlarda, havayolu bu ekstra hizmetlerin ücretini, uçak bileti ücretinin üzerine ekleyerek satışını yapmaktadır. Pegasus Havayolları ve diğer low-cost havayolu firmaları, uçak bileti satışı sırasında koltuk seçimi, bagaj hakları ve yemek seçimi gibi hizmetlere ekstra ücret talep ediyor gibi görülebilir. Böyle durumlarda havayolu firmaları uçak biletlerinin satışı sırasında, ücretsiz olarak veriyor gibi göründüğü hizmetlerin fiyatını aslında uçak bileti fiyatına dahil etmektedir.

Türkiye’de low-cost havayolu modelini en başarılı uygulayan havayolu firması Pegasus Havayolları, bu hizmetlerin fiyatlarını uçak bileti fiyatına dahil etmeyerek misafirlerine daha ucuz bilet fiyatı sunmaktadır.

Pegasus Havayolları Sabiha Gökçen Ofisi
Pegasus Havayolları Sabiha Gökçen Ofisi

Sabiha Gökçen Havalimanı Pegasus İletişim

Sabiha Gökçen Havalimanı Pegasus; Türkiye’nin en büyük nüfusuna sahip illerinin başında gelen İstanbul’un Anadolu Yakası‘nda bulunmaktadır. Türkiye’nin en büyük havalimanlarından birisidir. Modern görünümü ve zarif mimarisinin yanı sıra kolay ulaşım imkanları ile Pegasus iletişim‘in hava trafiğinin büyük bir bölümünü sağlamaktadır.

2001 yılında hizmete giren havalimanı, ismini ilk Türk savaş pilotu olan Sabiha Gökçen‘den almıştır. 2015 yılında Sabiha Gökçen Havalimanı, 28 milyon yolcuya ev sahipliği yaparak, kırılması zor olan bir rekora da imza atmıştır. Sabiha Gökçen Pegasus iletişim numarası 0216 456 97 11‘dir.

Sabiha Gökçen Pegasus İletişim

Sabiha Gökçen Havalimanı’na Şehir Merkezinden Ulaşım

Saibiha Gökçen Havalimanı, ulaşım bakımından çok avantajlı bir konumda yer almaktadır. Şehir merkezinden kişisel otomobilinizle TEM otoyolundan kolayca havalimanına ulaşabilirsiniz. İstanbul şehir merkezinden birçok noktada toplu taşıma araçları gitmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı‘na şehir merkezinden toplu taşıma dışında Havataş ile de ulaşabilirsiniz.

Pegasus Taksi ile ulaşım
Pegasus Taksi ile ulaşım

Sabiha Gökçen Havalimanı’na Taksi İle Ulaşım

İstanbul’un Avrupa Yakası‘nda bulunan İstanbul Havalimanı’nda olduğu gibi, Sabiha Gökçen Havalimanı‘na taksi ile ulaşmak mümkün. Havalimanı’nda ulaşmanın en hızlı ve kolay yollarından bir tanesidir taksi ile ulaşım. Günün her saatinde İstanbul gibi bir metropolde taksi bulamama gibi durumlar söz konusu değildir.

Pegasus'a marmarayla ulaşmak
Pegasus’a marmarayla ulaşmak

Sabiha Gökçen Pegasus’a Marmaray’la Ulaşmak

Sabiha Gökçen Pegasus‘a telefonla ulaşmak dışında, uçuşu olan misafirler, Özellikle Avrupa Yakası’ndan ulaşmak isteyen misafirler Marmaray’ı kullanabilirler. Trafik yoğunluğunun yaşandığı saatlerde özellikle, Marmaray‘la Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım, tercih edilebilecek en hızlı seçenektir. Yenikapı’dan İstanbul’un birçok merkezi noktasına aktarma yapabileceğiniz Marmaray’la Anadolu Yakası’ndan da aktarmma yaparak Sabiha Gökçen Pegasus‘a ulaşabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı Pegasus İletişim
İstanbul Havalimanı Pegasus İletişim

İstanbul Havalimanı Pegasus İletişim

İstanbul’un Avrupa Yakasında bulunan İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı‘ndan sonra en büyük havalimanlarından biridir. İstanbul Havalimanı Pegasus; son derece konforlu ve teknolojik açıdan birçok özellik bulundurmaktadır. Havalimanında bulunan, yolcu bilgilendirme masaları, danışma robotları gibi diğer havalimanında olmayan birçok teknolojik çözüm, siz değerli Pegasus Havayolları misafirlerine hizmet etmektedir. Ferah ve geniş bekleme salonları, biometrik geçiş yapıları ile 76 bin metrekare alana sahiptir.

İstanbul Havalimanı’na Otobüsle Ulaşım

Havalimanı’ndan İstanbul şehir merkezine ulaşım için tercih edebileceğiniz en ekonomik çözüm otobüs yolculuğudur. Havalimanı’ndan şehir merkezine olduğu gibi, şehir merkezinden de İstanbul Havalimanı Pegasus‘a birçok sefer düzenlenmektedir.

Pegasus Taksi ile ulaşım

İstanbul Havalimanı’nda Taksi İle Ulaşım

Havalimanından şehir merkezi arasında ulaşımınızı, havalimanında bulunan taksi hatları aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle uçuşunuza yakın süre olması durumlarında taksi ile ulaşım seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Pegasus müşteri hizmetleri
Pegasus müşteri hizmetleri

Pegasus Müşteri Hizmetleri

Pegasus resmi müşteri hizmetleri numarası 0888 228 12 12dir. Bu numaranın özelliği sadece Türkiye üzerinden aranabiliyor olmasıdır. Her firmanın müşteri hizmetleri olmasına rağmen, Pegasus müşteri hizmetleri’nde durum biraz daha farklıdır. Farklı olmasının sebebi ise, Pegasus‘un iletişim hattının dakikası 1,5 TL olarak operatörünüz tarafından faturanıza ekstra yansıtılmaktadır. Pegasus ücretli müşteri hizmetleri ile yapabileceğiniz işlemler aşşağıda yer almaktadır.

Pegasus iletişim ile;

  • Uçak bileit satın alımı
  • Uçak bileti değişikliği
  • Uçak bileti iptali
  • Ekstra bagaj işlemleri
  • Ücretli koltuk seçimi gibi işlemler yapabilirsiniz.

Daha birçok işlemleri Pegasus’un ücretli müşteri hizmetleri aracılığı ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’den aramalarda faturanıza ekstra ücret yansıtılmasından dolayı ücretsiz hattı olan 0850 250 67 02‘li Pegasus’un ücretsiz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Pegasus telefon numarası
Pegasus telefon numarası

Pegasus Ücretli Telefon Numarası

Pegasus Havayolları‘nın ücretli telefon numarası 0888 228 12 12dir. Operatörleriniz tarafından faturanıze ekstra olarak 1,5 TL / dakika olarak yansıtılacaktır. Pegasus resmi müşteri hizmetleri numarası ile Pegasus Havayolları‘nın her türlü bilet işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Faturanıza ekstra olarak yansıtılmasından dolayı, faturalı hat kullanmayan misafirler kontörleri bitmesi gibi durumda görüşmeleri kesileceğinden dolayı faturalı hattınızdan aramanızı tavsiye ederiz.

Pegasus çağrı merkezi
Pegasus çağrı merkezi

Pegasus Çağrı Merkezi

Pegasus Havayolları’nın sadece Türkiye’den arayabileceğiniz müşteri hizmetleri 0888 228 12 12‘dir. Lefkoşa ve yurtdışından Pegasus’a ulaşmak isteyen misafirler ise 0850 250 67 77‘li ücretsiz müşteri hizmetlerini arayabilirler. Rötar yapan uçuşlarınız için 0850 250 67 02’li Pegasus ücretsiz iletişim hattını arayarak işlem yaptırabilirler.

Pegasus ücretsiz iletişim
Pegasus ücretsiz iletişim

Pegasus Ücretsiz Telefon Numarası

Pegasus ücretsiz iletişim hattı 0850 250 67 77’dir. Bu numarayı aramanın dakikasinda ekstra olarak ücretlendirme gibi bir durum söz konusu değildir. Fakat bu numaranın da şöyle bir özelliği bulunmaktadır; Pegasus’un ücretli müşteri hizmetlerini sadece Türkiye‘den arayabildiğiniz gibi, Pegasus’un ücretsiz telefon numarasını da Türkiye dışındaki ülkelerden arayabilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse, Türkiye’den Pegasus Havayolları‘nın ücretsiz müşteri hizmetlerine ulaşmak isteyen misafirler ulaşamazlar. Bu ücretsiz numaraya alternatif olarak Pegasus‘un rötar yapan yada iptal olan seferleri ile ilgili arayabileceğiniz ücretsiz müşteri hizmetleri bulunmaktadır. Bu telefon numarası 0850 250 67 02‘dir. Bu ücretsiz telefon hattı ile yapabileceğiniz işlemler aşşağıda sıralanmıştır.

Pegasus ücretsiz iletişim ile;

  • Rötar yapan uçuşu iptal etmek,
  • Rötar yapan uçuşta ücretsiz saat değişikliği

Bu konular dışında, Pegasus’un ücretli telefon numarasında yoğunluk olması gibi durumlarda, ücretsiz müşteri hizmetlerini arayarak uçak bileti satın alımı yada bilet değişikliği gibi her türlü konularda yardım alabilirsiniz.

Pegasus iletişim 444
Pegasus iletişim 444

Pegasus İletişim 444

Her havayolunun 444’lü numarası olmasına rağmen, malesef Pegasus Havayolları’nın 444’lü numarası bulunmamaktadır. Bunun yerine Pegasus İletişim 444‘lü numarasına alternatif olarak 0850 303 07 87‘li Pegasus ücretsiz iletişim hattını arayabilirsiniz. Aynı şekilde ücretsiz olan bu Pegasus çağrı merkezi numarası ile her türlü bilet işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Pegasus Havayolları’nın 444‘lü numarasına bir alternatif olarak da 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Yurtiçi ve yurtdışı bütün operatörlerden ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Pegasus Bilet Telefon

Pegasus Havayolları‘nın uçak biletlerini ücretsiz müşteri hizmetlerimiz olan 0850 840 48 31 numaralı telefonumuzu arayarak satın alabilirsiniz. Kredi kartınızla, yada atm kartınızla ödeme yaparak ister yurtiçi, isterseniz yurtdışı Pegasus biletlerinizi satın almanız duurmunda ücretsiz olarak SMS ve mail adresinize bilet detaylarınız gönderilmektedir. Gelen bilet detaylarına göre uçuşunuzu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul Pegasus iletişim
İstanbul Pegasus iletişim

İstanbul Pegasus İletişim

Türkiye’nin metropol şehri İstanbul‘da bulunan Pegasus şubesinin telefon numarası 0216 456 97 11‘dir. İstanbul Avrupa Yakasında bulunan Pegasus şubesinin müşteri hizmetleri numarası ise 0212 988 15 39‘dur.

Türkiye’nin metropol şehri İstanbul’da bulunan Pegasus şubeleri hakkında bilettelefon.com/istanbul-pegasus-iletisim  linkini tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. İstanbul Pegasus telefon numarası ile her türlü uçak bileti satın alımı veya daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul Pegasus telefonundan yapabileceğiniz işlemler aşşağıda listelenmiştir.

Yapabileceğiniz İşlemler;

  • Bilet satın almak
  • Bilet değişikliği yapmak
  • Bilet açığa almak
  • Ekstra bagaj satın almak
  • Uçak içi koltuk seçimi yapmak.

Daha birçok konuda İstanbul Pegasus iletişim hattını arayarak yardım alabilirsiniz. Pegasus iletişim hattımızı aramanızın herhangi ekstra bir ücreti bulunmamaktadır. Operatörünüz tarafından sabit hat araması üzerinden ücretlendirilmektedir.

İzmir Pegasus iletişim
İzmir Pegasus iletişim

İzmir Pegasus İletişim

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından birisi olan İzmir’de bulunan Pegasus şubesinin telefon numarası 0232 988 10 17‘dir. İzmir Pegasus iletişim hattı ile İzmir ve diğer destinasyonlar için uçak biletinizi kolayca satın alabilirsiniz.

İzmir’de Türkiye’nin en büyük ve yoğun havalimanlarından bir tanesi de Adnan Menderes Havalimanı‘dır. Adnan Menderes havalimanının resmi internet sitesine adnanmenderesairport.com linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz. Pegasus’un İzmir iletişim hattına alternatif olarak 0232 988 12 98 numaralı müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz.

İzmir’de bulunan Pegasus şubeleri hakkında yazmış olduğumuz makalemiz bilettelefon.com/pegasus-iletisim-izmir linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Telefonla Pegasus Bilet Almak

Günümüzde birçok Pegasus Havayolları misafirleri uçak biletlerini internet üzerinden kolayca satın alabilmektedir. Pegasus Havayolları‘nın resmi internet sitesi flypgs.com‘dur. Pegasus‘un internet sitesinden uçak bileti satın almanın yanı sıra, daha önce satın almış olduğunuz biletlerinizde tarih ve yön değişikliği gibi işlemlerinizi de kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Pegasus uçak bileti telefon
Pegasus uçak bileti telefon

Uçak biletlerinde tarih ve yön değişikliğini flypgs.com/bilet-islemleri linkini tıklayarak PNR kodunuz ve misafirlerden birinin soyismini girerek her türlü bilet işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet sitesi aracılığı ile Pegasus bileti satın alamayan misafirler Türkiye ve Dünya’nın her yerinden 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz çağrı merkezini arayarak da işlem yaptırabilirler.

Pegasus bilet hattı aracılığı ile, internet üzerinden yapabileceğiniz bütün işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden yapamayacağınız; evcil hayvan ekleme, çocuk bileti kesme gibi işlemleri de yine Pegasus Bilet Hattımız aracılığı ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 261 Average: 3.5]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzincan Pegasus Satış Ofisi

Erzincan Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Pegasus Erzincan Havalimanı son dönemlerde en çok …

11 yorumlar

  1. Havayolları’nın 27.07.2017 tarihinde yapmış olduğu ücretsiz değişiklik ve iade uygulamasını gerçekten taktir ettim.

    Sorumlu ve müşteri memnuniyeti odaklı firma olmak bunu gerektirir. Diğer hiçbir firma oluşan doğal afer nedeni ile ilgili yolcularına uçuşları ile ilgili herhangi bir kolaylık sunmazken, iletişim havayolları çok güzel bir uygulamaya imza attı.

    Herşeyin para olmadığını, müşteri memnuniyetinin para’dan daha önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu bizlere.

    Birdahaki sefere seyahatlerimde kesinlikle havayolları telefon olarak sizin firmanızı tercih edeceğim.

    Herşey için çok teşekkürler iletişim.

  2. Geçen gün internet üzerinden müşteri hizmetleri diye arattığımda çıkan ilk numaraları aradım. Bu numaralar nedense her seferinde farklı bir firmaya ait çıktı.

    Neden iletişim konusunda bu kadar zayıf acaba sorabilirmiyim. Telefon numarası olarak internet üzerinde birçok iletişim bilgileri yer almasına rağmen hiçbirine ulaşamıyoruz.

    Acil bir durum olsa telefon numarası aramaktan derdimizi, işimizi gücümüzü bırakıp ulaşmaya çalışıyoruz. Bir de millet beni aramasın da kimi ararsa arasın mantığı ile, dakikası 1.5 tl olan hattı koymuşsunuz heryere, bu numarayı bulana kadar en az 10 farklı numarayı aradım.

    Basit birşey soracağım alt tarafı. 2 Kişinin toplamda 30 kilogram bagaj hakkı olduğunda bunu tek valiz olarak kullanabilirmiyiz diyeceğim.

    Adamlar o kadar uzatmışlarki işi, müşteri hizmetleri’ne ulaşana kadar soracağım soruyu da unuttum..

  3. 5 kisi vardi onunde. Tahmini bekleme suresi 5 dk idi. 4 dakikada ilk siraya indim. 17 dkikadir bekliyorum hala cevap veren yok. Inad ettim beklemeye devam ediyorum. 18 dk. Olu

  4. Havayolu Müşteri Hizmetleri

    müşteri hizmetleri neden ücretli acaba ? Ben ömrümde ilk defa bir firmanın müşteri hizmetlerinin ücretli olduğunu gördüm. Kaldı ki havayolları‘yla iletişim kurmak istediğimizde para ödemek zorundamıyız.

    İnternete giriyorum havayolları telefon yazdığımda birçok telefon numarası çıkmasına rağmen hepsi ayrı bir seyahat acentesine ait çıkıyor. Ücretsiz çağrı merkezi olarak bir telefon numarası var 0850 250 67 02 diye bir numara, o da rötar yapan veya iptal olan seferlerle ilgileniyor.

    Bizde ne yapalım mecburen müşteri hizmetleri’ne ücret ödeyerek elimiz mahkum olarak bağlanıyoruz. Diyorlardı da inanmıyordum bir havayolu firmasının çağrı merkezinin ücretli olmasını..

    bilet erteleme işlemlerini de Allah’tan diğer firmalardan da yapılabiliyor da hem bilet değişiklik ücreti, hem de telefonla görüşme ücreti ödemek zorunda kalmıyoruz.

  5. havayolları iletişim konusunda diğer havayolları’na oranla biraz daha sıkıntılı bir firma. Şimdiye kadar hiçbir havayolu firmasının müşteri hizmetleri‘nin ücretli olduğunu görmedim. Ama müşteri hizmetleri‘nin dakikası 1.5 tl olması ben ve yakın çevremde hiç hoş karşılanmadığını bilmenizi isterim.
    ücretsiz telefon numarası‘nı internetten buluyorum ama onlar da sadece rötar ve sefer iptalleri ile ilgili işlem yapabildiklerini söylüyorlar. Peki ben havayolu iletişim‘in internet sitesinden bir bilet satın aldığım zaman muhattap bulmak için ekstra bir ücret ödemek zorundamıyım ?
    Lütfen bir an önce bu saçmalığa son verin ve ücretsiz müşteri hizmetleri uygulamasını başlatın !

  6. Arkadaş bütün havayolu firmalarınınz ücretsiz müşteri hizmetleri varken neden Pegasus Havayolları’nın müşteri hizmetlerini aramanın dakikası 1.5 tl. Biri bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilir mi ?
    Uçuşumda bir saat değişikliği söz konusu, Pegasus’un tek bir numarası var onunda aradıkça tarifenizden ekstra ücretlendirilen bir özelliği var.

    Dünya’nın neresinde görülmüş ya böyle birşey. Kesinlikle pegasus havayolları gibi bir firmanın çağrı merkezinin ücretli olmasını kınıyorum.

    Bu konu ile ilgili acil olarak bir çözüm bulun, yoksa böyle bir uygulama sizin ticari olarak sonunuz olabilir.

    Çevremde hemen hemen herkes, pegasus’un telefon numarasının ücretli olmasından şikayetçi çünkü.

    • Hazal Hanım aynı sorunu bizlerde birçok kez yaşadık malesef. Türkiye’de hizmet veren bir firmanın müşteri hizmetleri nasıl ücretli olur bir türlü anlam veremedik.

      Malesef Türkiye’de hizmet veren firmalar arasında sadece Pegasus Havayolları’nın müşteri hizmetleri ekstra ücrete tabii. Kaç kere mail atım, kaç kere destek talebi açtım sayısını inanın ben unuttum. Ama saolsundan hiç oralı bile olmuyor arkadaşlar.

      Pegasus ücretsiz müşteri hizmetleri diye internette araştırdığıma göre 0850 250 67 77 diye bir numara çıkıyor ama o da sadece KKTC’den aranabiliyormuş sanırım.

      Bir de 0850 250 67 02 numaralı müşteri hizmetleri var, o da iptal ve değişiklik işlemlerini yapıyor ama sadece uçuşunuzda rötar – iptal olması durumunda işlem yapabiliyorlarmış.

      Yani her halukarda 0888 228 12 12 numaralı pegasus müşteri hizmetleri‘ni aramanız gerekmektedir.

      Artık kaç dakikada ulaşırsınız onu Allah bilir..

  7. Pegasus Müşteri Hizmetleri

    Pegasus Havayolları’nın müşteri hizmetleri‘ni aradığımda neden dakikasına 1.5 TL ücret istiyor biri bana bunu açıklayabilir mi acaba ?
    Pegasus’un ücretsiz müşteri hizmetleri numarasını arıyorum, orası da bana sadece uçuşunuzda rötar veya sefer iptali olduğu durumlarda biz yardımcı olabiliyoruz. Onun dışında bir konuda yardımcı olamıyoruz diyor.

    Kardeşim Alanya’dan Pegasus Havayolları ile gelecekti, kendisine bir türlü ulaşamıyoruz. Kendisine ulaşamadığımız gibi, Pegasus’un müşteri hizmetleri‘ne de ulaşamıyoruz. Çıldırmamak elde değil…

  8. Selamlar, onunla Pegasus’ta nasıl iletişim kurabilirim?

    • Abdulrahman Bey Merhaba, Pegasus Havayolları’nın ücretsiz müşteri hizmetlerine 0850 250 67 77’li numarayı arayarak ulaşabilirsiniz.

      Saygılarımızla

  9. Pegasus’un ücretsiz iletişim numarasına ulaşmak bu kadar zormu ya. Kaç gündür Pegasus iletişim diye aratıyorum birçok telefon numarası çıkıyor internet üzerinde, hepsi acenteye ait.

    Pegasus’un müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum, onlar da millet bize ulaşamasın diye 0888’li bir numara koymuşlar. Ona da ulaşılmıyor, nerdeyse 10 tane farklı hattan denedim bir türlü Pegasus’la iletişim kuramadım.

    Uçuşumda rötar olmuş, muhattap yok karşımızda.

    Allah’tan acentenin bir tanesi, 0850 250 67 02‘li Pegasus’un ücretsiz çağrı merkezi numarasını verdi de işlemimi halledebildim.

    Hiçbir yerde, ücretsiz numaranız geçmiyor, hepsi ücretli çağrı merkezi.

    İnsanları bu kadar madur etmenin bir anlamı yok bence..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir