Antalya Pegasus İletişim

Antalya Pegasus İletişim; Türkiye’nin her yerinden arayabileceğiniz 0242 988 01 66 numaralı ücretsiz çağrı merkezi numarasıdır. Pegasus Antalya şubesi aracılığı ile yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti satın alabilir, daha önce satın almış olduğunuz Pegasus uçak biletlerinizde tarih ve  yön değişikliği gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Antalya  Pegasus Telefon: 0242 988 01 66

Pegasus Antalya Şubesi aracılığı ile uçak biletinizi kolayca satın almak için ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayacak işlemlerinizi zahmetsizce ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Antalya Pegasus İletişim
Antalya Pegasus İletişim
Pegasus İletişim Logo
Antalya Pegasus İletişim Bilgileri
Antalya Pegasus İletişim :   (0850) 303 07 87
Pegasus Bilet Telefon :  (0850) 302 54 93
Pegasus Bilet Erteleme : 0850 840 48 31
Pegasus Mail Adresi : info@flypgs.com

Antalya Pegasus İletişim: sahip olduğu coğrafik özelliklere ve arkeolojik güzellikleri sayesinde Türk Rivierası olarak adlandırılmıştır. Ücretsiz müşteri hizmetleri numarası 0850 302 54 93‘tür. Tarih, güneş, deniz, kum ve doğanın sihirli bir uyumu içerisinde bütünleşmiştir. Antalya, Akdeniz’in en güzel ve en temiz denizine sahiptir.

 

Antalya Pegasus Telefon

Pegasus Havayolları’nın Antalya ofisi numarası 0850 302 54 93‘tür. Her türlü uçak bileti işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Yaklaşık 630 km. uzunluğunda bir kıyı şeridine sahiptir. Kıyıları boyunca antik kentler, anıt mezarlar, eşsiz koylar, kumsallar, antik limanlar, yeşil ormanlar ve tertemiz akarsulara sahiptir.

Antalya Akdeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerinden biridir. Antalya’nın kara sınırını Toros sıradağları oluşturur. İl bu kesimde, batıdan doğuya doğru Muğla, Burdur, Isparta, Konya ve İçel illeri, güneyde Akdeniz ile çevrelenmektedir.

Antalya ilinde iki iklim hakim olmaktadır. Sahil bölgesinde tipik Akdeniz iklimi; yazlar sıcak ve kurak, kışlar ılık ve yağışlıdır. Yukarı bölgede Akdeniz iklimi ile İç Anadolu iklimi arasında geçiş teşkil eden kara iklimi hakimdir. İl topraklarının üç tarafı yüksek dağlarla çevrilidir.

En yüksek dağı Beydağı ve Akdağ’dır. Bu dağların tümüne Güney Toroslar denilmektedir. Batıdan Eşen Çayı’ndan doğuda Kaledron (Kaldıran) Çayı’na kadar uzanan kıyı bandından kuzeyinde ovalar yer almaktadır.

Antalya iline bağlı belli başlı akarsuları bulunmaktadır. Belli başlı akarsuları; Alara Çayı, Dimçay, Manavgat Irmağı, Köprüçay, Eşençay ve Devrense Çayı’dır.

Antalya Pegasus Şubesi
Antalya Pegasus Şubesi

Şehir içinde özellikle palmiye ağaçları ile sıralanmış caddeleri, geleneksel mimarisi ile şirin bir mekan oluşturan Kaleiçi ve modern mekanları ile Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesidir.

Aynı zamanda Antalya, Aspendos Opera ve Bale Festivali, Uluslar arası ödül alan bir marinaya sahiptir. 1995 senesinde açılan Antalya Kültür Merkezi ile de plastik sanatlar, tiyatro, müzik, sergi gibi bir çok kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapmaya devam etmektedir.

Yat limanını şehirde bulunan birinci sur, ikinci sur ise şehri komple at nalı gibi kuşatmıştır. Kale kapısı meydanında ayakta kalan kulelerden bir tanesi saat kulesi olarak kullanılmaktadır. Surların Antalya şehrine girişini sağlayan dört adet kapısı bulunmaktadır.

Kaleiçi günümüzde Antalya’nın ”Tarihi Çekirdek Kenti olan ve Kaleiçi” ismiyle tanınan bölgesi yıkılmış ve yok olmuş iki surla çevrili şekildedir. Restorasyon çalışmaları ile Kaleiçi, barları, çarşısı ve pansiyonları ile turizm merkezi konumuna gelmiştir.

Antalya ilinin ilçeleri; Akseki, Alanya, Gazipaşa, Elmalı, Finike, Gündoğmuş, Kaş, Kemer, Kalkan, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, İbradı, Kale ve Serik’tir.

Pegasus iletişim 444
Antalya Pegasus İletişim

Havalimanından Antalya Şehir Merkezine Ulaşım

1960 senesinde yapımı biten ve açılan Antalya Havalimanı günümüzde Türkiye’nin büyük havalimanlarından bir tanesidir. Yolcu trafiğine göre Avrupa’nın 15’nci yoğun havalimanlarındandır.

Yaklaşık olarak 13.000 m2 alan üzerine kurulmuştur. Antalya Havalimanı’nda 1 adet İç Hatlar Terminali, Dış Hatlar Terminali 2 adet, CIP ve aynı zamanda VIP terminalleri bulunup, bu terminallerinden tüm yolculara hizmet verilmektedir.

Özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören Antalya, güzelliği ile dillere destan olmuştur. Bu güzelliği ile gelen misafirlerin gönlünü çaldığı için ulaşım sorununu da büyük bir çoğunlukla çözmüştür. Gerek halk otobüsleri, gerek deniz otobüsleri ve diğer toplu taşımalar ile hem Antalya’nın yerli halkına hem de yerli ve yabancı turistlere kolay ulaşım sağlamaktadır.

Çoğunlukla toplu taşımaya ağırlık verilse de özel olan ulaşıma da ağırlık verilmektedir. Özel ulaşım seçenekleri olan araç kiralama, taksi gibi ulaşım araçlarına aşağıda ayrıca yer vereceğiz.

Antalya Pegasus İletişim
Antalya Pegasus İletişim

Türkiye’nin turizm başkenti olan Antalya şehir merkezine havalimanı yaklaşık 13 km uzaklıkta bulunmaktadır. Önemli turizm merkezleri olan Kaş, Kalkan, Manavgat, Finike Antalya iline bağlıdır. Turizm merkezlerine ulaşımlar aynı zamanda tur otobüsleri, taksi ve şehirlerarası otobüsler ile yapılmaktadır.

Havalimanından şehir merkezine gitmek için taksi, otobüs, Havaş ve araç kiralama gibi ulaşım tercihlerini veya bazı otellerin hizmeti olan transfer hizmetlerini de kullanmak mümkün.

Havaş
Havalimanından Antalya şehir merkezine ulaşım seçeneklerinden bir tanesi Havaş otobüsleridir. Şehir merkezinde 5M Migros AVM Otoparkı’ndan kalkan otobüsler Atatürk Bulvarı, Akdeniz Üniversitesi, Antalya Otogarı, Sakarya Bulvarı, Kepez Belediyesi, Hal Kavşağı, Gazi Bulvarı, Serik Cadde’sini takiben havalimanına veya şehir merkezine ulaşmaktadır.

Antalya Havalimanı Havaş otobüsleri servis saatleri
5M Migros AVM’den Antalya Havalimanı’na Havaş Kalkış Saatleri:
Uçakların kalkış saatlerine göre Havaş servis hizmetleri düzenlenmektedir. Antalya Havalimanına inen tüm iç Hat uçuşları için Havaş servisleri düzenlenmektedir.

Antalya’da birçok havayollarının resmi satış ofisi bulunmaktadır. Bu havayolu firmalarından bir tanesi de, Onur Air Havayolları’dır. Onur Air iletişim bilgilerini yandaki linkten öğrenebilirsiniz. bilettelefon.com/onur-air-iletisim

Dış Hat yolcuları da bu hizmetten yararlanmak için İç Hat bölümüne giderek yararlanabilirler.

Otobüs
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmeti sağlayan otobüsleri sayesinde şehir merkezinden havalimanına gitmek mümkün. Üç farklı hattan havalimanına veya şehir merkezine ulaşım sağlanmaktadır. Bu hatlar 600, 800 ve VML54 numaralı hat otobüsleridir.

Otobüs hattı olan 600 numaralı otobüs güzergahı Otogar-Erasta AVM-Öğretmenevi-Tıp Fakültesi-Üniversite-Meltem Devlet Hastanesi-100.Yıl -Markantalya-Mevlana-Meydan-Topçular-TEDAŞ-Antalya Havalimanı’dır.

800 numaralı otobüs güzergahı Sarısu – Konyaaltı – Gürsu- Atatürk Bulvarı- İl Sağlık Müdürlüğü- Migros- AKM-Konyaaltı Caddesi- Valilik-Işıklar-Dedeman-Terracity- Muratpaşa Belediyesi-Barınaklar Bulvarı-Lara-Rauf Denktaş Caddesi-Ermenek Havalimanı Yolu- Antalya Havalimanı’na ulaşmaktadır.

Diğer bir hat olan VML 54 ise Varsak Aktarma-Sütçüler-Baraj Mahallesi- Yeni Hal- Kepez Belediyesi-Kızılarık- Mevlana- Meydan- Perge Bulvarı-Kırcami-Terracity- Muratpaşa Belediyesi-Barınaklar Bulvarı- Güzeloba-Lara-Turizm Your-Ermenek- Havalimanı ve Lara yolunu takip etmektedir.

Otobüs seferleri sabah ilk olarak 6.15’te seferini yapmaya başlamaktadır. Son seferlerini ise 22.15’te gerçekleştirmekte olup iki saatte bir hareket eder. Otobüslerde kullanabileceğiniz kart Antalya Karttır. Tek yön yolculuğu 2.60 TL’dir. Aynı zamanda otobüslerde tek kullanım biletleri de geçmektedir.

Antlaya Pegasus İletişim - Taksi
Antlaya Pegasus İletişim – Taksi

Taksi
Havalimanından şehir merkezine ulaşmak için en hızlı ve en kolay yol taksi ile ulaşımdır. Taksi ile ulaşım güzergah ve bölgeye bağlı olarak şehir merkezine ulaşım çok kısa sürede sağlanmaktadır.

Havalimanından Antalya şehir merkezine taksi ile gitmek isteyenler taksi ile pazarlık yapabilirler. Çoğu taksi taksimetre ile çalışmayı tercih etse de bazı taksiler pazarlığı kabul etmektedir.

Antalya’da taksimetre 3,50 TL’de açılıyor ve kilometre başına 3 TL yazıyor. Antalya Havalimanı’na Antalya Müzesi’nden ve Masal Parkı’ndan yaklaşık 18 km, Atatürk Evi ve Müzesi’nden 126 km ve Kaputaş Plajı’ndan yaklaşık 220 km mesafe bulunuyor.

antray
Antray

Antray

Antalya toplu taşıma açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Havalimanından Antalya’nın şehir merkezine ulaşmak isteyen yolcular Expo-Fatih tramvayını kullanabilirler. Expo’dan hareket eden tramvay Antalya Havalimanı’nda durağının olması tüm yolculara kolaylık sağlamaktadır.

Bu yüzden Antalya toplu taşıma açısından hem hesaplı, hem de hızlı imkanlar sunmaktadır. Dilerseniz Expo yönüne veya dilerseniz Fatih yönüne ilerleyerek Otogar, Emniyet, Muratpaşa, Doğu Garajı, Meydan veya Aksu istasyonlarında inebilirsiniz.

Antalya’dan en fazla seyahat edilen şehirler arasında İzmir’de bulunan uçak bileti satış ofislerini de sizler için derledik. İzmir Pegasus İletişim başlıklı makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.

Otel Servisleri
Antalya’da ulaşım araçlarından bir tanesi de otellerin transfer hizmetleridir. Antalya Havalimanı’na inmeden önce gideceğiniz otelin transfer hizmetinin olup olmadığını öğrenmeniz mümkün.

Bu nedenle havalimanına inmeden önce transfer aracınızı ayarlayabilirsiniz. Havalimanı çıkışında sizi gideceğiniz bölgeye, şehir merkezine, otele götürmek için transfer hizmeti bekliyor olacaktır.

Otel transferleri dışında Antalya Havalimanı’nda hizmet veren Akdeniz Transfer ve Belek Transfer uygun transfer ücretleri ile ve müşteri odaklı çalışmaları ile iyi hizmetler vermektedirler.

Araç Kiralama
Günümüzde birçok kişinin tercih ettiği ulaşım yöntemlerinden bir tanesidir. Antalya Havalimanı’nda bulunan bir çok araç kiralama firmasından aracınızı kiralayıp havalimanından çıkışınızı kiraladığınız araç ile yapabilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 125 Average: 4.6]

İlginizi Çekebilir

havayolları istanbul uçak bileti iletişim

Havayolları İstanbul Uçak Bileti İletişim

Uçak Bileti Hattı: (0850) 302 54 93 Havayolları İstanbul Uçak Bileti İletişim: Marmara Bölgesi’nin 41° …

İlk Yorum

  1. Sayın ilgili Merhaba,
    Antalya dan Ankara ya öğle uçuşu yapmam gerekiyordu bilet aradım fakat sadece THY uçuşları gördüm,neden? Öğle vakti yolcumu yok? Yada THY tekelinde mi? Anlamadım, zira bilet fiyatları hayra alâmet değil,öğle zamanı Tayyare farklı bir yakıtmı yakıyor? Lütfen bu durum için bir çözüm üretin,şimdi siz doluluk oranından dem vuracaksınız THY nin 650 tl ye uçtuğu yere 150-200 tl ye giderseniz o Tayyare dolar arkadaşlar!
    Saygilarimla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir