Onur Air İletişim – Ücretsiz Müşteri Hizmetleri

Onur Air İletişim : (0850) 302 54 93

onur air telefon numarası
onur air telefon numarası

Onur Air İletişim havayolları 1992 yılında Türkiye’de kurulan ilk düşük bütçeli(low-cost) havayollarından bir tanesidir. 2010 yılında ilk tarifeli uçuşlarını gerçekleştirmeye başlayan Onur Air iletişim, günümüzde 22 uçakla 100’den fazla şehire direk uçuş gerçekleştirmektedir. Bu uçuşların yurtiçi 14, yurtdışı ise 25 farklı ülke olarak hizmet gerçekleştirmektedir.

Türk havacılık sektöründe birçok alanda ilklere imza atma özelliğini de taşıyan Onur Air; Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketlerinden bir tanesidir. 2003 yılından itibaren de uluslararası uçuşlarının yanına tarifeli uçuşları da ekleyerek büyümesine hız kazandırmıştır. Türkiye’de EN9110:2005 Kalite ve Standardizasyon Belgesi’ne sahip ilk özel havayolu şirketi olma özelliğini de taşımaktadır.

Makalemizde şu başlıkları bulacaksınız:

Onur Air Bilet Hattı

Türkiye’nin birçok havalimanı’na İstanbul’dan direkt uçuş gerçekleştiren Onur Air Telefon, Avrupa ülkelerinin de pek çok noktasına uçuş gerçekleştirmektedir. Onur Air biletleri ücretsiz müşteri hizmetlerimiz aracılığı ile Onur Air Havayolları‘nın uçak biletlerini peşin fiyatına 9 taksite kadar taksit imkanı ile kolayca satın alabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz ATM-paramatik kartları ile de ödeme yapabilirler.

Onur Air Seferleri

Onur Air İletişim; iç hatlarda İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan uçuşlarının büyük bir bölümünü gerçekleştirmektedir. Bunın yanı sıra Adana, Antalya, Bodrum ve Diyarbakır gibi nüfus ve turizm açısından son derece önemli destinasyonlardan uçuş gerçekleştirmektedir.  Onur Air’in bir diğer özelliği de uçuş gerçekleştirdiği her şehirde kendi operasyon ve satış teşkilatı yapılanmasına sahip olmasıdır.

Türkiye’de bu şekilde hizmet veren çok az firma bulunmasından dolayı bu misyon ile çok avantajlı bir konuma gelmiştir. Her ne kadar Onur Air Resmi Satış Ofisi ile uçak biletinin satışını gerçekleştirse de, bütün havayolları’nda olduğu gibi Onur Air’de de, uçak biletlerinin büyük bir kısmı, resmi seyahat acenteleri tarafından yapılmaktadır. Firmamız da Onur Air Havayolları’nın uçak biletlerini satma yetkisine sahip resmi Seyahat Acentesidir. Onur Air ücretsiz müşteri hizmetleri hattımız aracılığı ile her türlü havayolları’nın uçak biletlerini kolayca satın alabilirsiniz.

onur air iletişim ücretsiz müşteri hizmetleri
onur air iletişim ücretsiz müşteri hizmetleri

Onur Air üstün hizmet kalitesini alan Türkiye’deki tek havayolu şirketidir. Uluslararası uçuşlarda havacılık ve uçak bileti sektöründe müşterilerine güven ve müşteri memnuniyetini ilke edinmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Onur Air Havayolları, günümüzde dış hatlarda tarifesiz olarak, yani charter olarak 20 ülkede ortalama 80 farklı destinasyona direkt uçuş gerçekleştirmektedir.

İnternet sitemizde birçok havayolları uçak bileti satış için acente iletişim bilgileri yer almaktadır. Dilerseniz havayolları’nın ücretsiz müşteri hizmetlerine ulaşabileceğiniz makalemizi okuyabilirsiniz. bilettelefon.com/2017/02/17/pegasus-ucretsiz-cagri-merkezi

Onur Air Uçak Bileti İletişim

Bilettelefon.com internet sitemizde, Onur Air Havayolları’nın uçak biletlerini malesef online olarak satışını yapamamaktayız. Yapılan araştırmalara göre, Türkiye’de uçak bileti satışlarının büyük bir bölümü hala klasik seyahat acenteleri tarafından satılmaktadır. Bizler de klasik uçak bileti satış ofislerinden farklı olarak, Onur Air müşteri hizmetleri olarak uçak biletlerinizi, çağrı merkezimiz aracılığı ile satışını gerçekleştirmekteyiz. Misafirlerimiz peşin fiyatına 9 taksit ile kolayca ödeme gerçekleştirebilirler.

Onur Air Uçak Bileti Nasıl Alınır ?

Onur Air iletişim hattımız (0850) 302 54 93 ile uçak bileti satın almak için yapmanız gereken tek şey, Onur Air çağrı merkezimizi aramaktır. Her türlü ödeme yöntemi ile kolayca Onur Air uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Konusunda yıllarca uçak bileti sektöründe hizmet vermiş, bu konuda birçok eğitim almış Onur Air müşteri hizmetleri temsilcimiz bütçenize en uygun uçuşları sizler için bulacaktır. Bütçenize ve zamanınıza en uygun uçuşlar için ücretsiz çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Onur Air Uçak Bileti Aldım, Ne Yapmalıyım ?

Onur Air uçak biletinizi çağrı merkezimiz aracılığı ile satın aldığınızda yapmanız gereken tek şey, uçuştan 1,5 saat önce kimliğinizle havalimanında check-inn bankosunda bulunmanız kalıyor. Biletinizi satın aldığınız taktirde, sisteme vermiş olduğunuz cep telefonunuza sms olarak, dileyen misafirlerimize de mail olarak ücretsiz Onur Air bilet detaylarınız gönderilmektedir. Gelen mailin çıktısını da alabilirsiniz, geçen sms ile birlikte direkt uçuşa da geçebilirsiniz.

Onur Air Check-İnn Nasıl Yapılır ?

Onur Air online olarak, uçuştan 24 saat öncesinde resmi internet sitesi aracılığı ile check-inn işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ücretli koltuk seçim uygulaması bütün havayolu firmalarında olduğu gibi Onur Air’de de bulunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz sitemin vermiş olduğu, rastgele koltuk seçimi ile ekstra hiçbir ücret ödemeden kolayca Onur Air online check-inn işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Onur Air iletişim hattımız aracılığı ile uçak biletini satın alan misafirlerimize ücretsiz check-inn hizmetini de sağlamaktayız. Uçuşlarından 24 saat öncesine Onur Air çağrı merkezimizi arayan misafirlerimiz, müşteri hizmetleri temsilcimiz aracılığı ile check-inn işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler.

onur air üstün kalite ödülü
onur air üstün kalite ödülü

Onur Air Çocuk Bileti Alma

 

Onur Air çocuk bileti satın alma: işlemi için birçok seyahat acentesi bu işlemi yapamayabilmektedir. Fakat Onur Air iletişim hattımızdan minik misafirlerimiz için uçak biletinizi kolayca satın alabilirsiniz. Herhangi ekstra bir teferruat bulunmadan, çağrı merkezimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Onur Air Çağrı Merkezi

Onur Air’in çağrı merkezi: farklı olmasına rağmen, bizler de çağrı merkezinin yapabildiği hemen hemen bütün işlemleri gerçekleştirebiliriz. Detaylı bilgi için müşteri hizmetleri temsilcimizi arayabilirsiniz

Onur Air Telefon

Onur Air telefon hattımız aracılığı ile müşteri hizmetlerimizden yapabileceğiniz işlemler sırasıyla aşağıda belirtilmiştir.

  • Onur Air uçak bileti alma
  • Onur Air çocuk uçak bileti
  • Onur Air bilet erteleme
  • Onur Air bilet açığa alma

Diğer işlemleriniz için yazımızın ortalarında da belirttiğimiz gibi, ücretsiz çağrı merkezimizi aramanız gerekmektedir.

Onur Air Rezervasyon

Onur Air havayolları‘nda, diğer havayollarında olduğu gibi rezervasyon opsiyonlama gibi bir özellik bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse, uçak biletinizi rezervasyon yaptırıp, 1-2 günlük bir ödeme opsiyonu ihtiyacınız olabilir. Böyle bir durumda ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayarak talepte bulunabilirsiniz. Opsiyon süreleri, sistemin izin verdiği taktirde gerçekleştirilebilmektedir. Bazı uçuşlarda 2 saat olmasına rağmen, bazı uçuşlarda ise 2 günlük gibi bir Onur Air rezervayon süresi verebilmektedir.

Onur Air Bilet İptali

Onur Air bilet iptali işlemini malesef gerçekleştirememekteyiz. Müşteri hizmetlerimizden satın aldığınız uçak biletleri dışında, diğer biletlerinizde herhangi bir iptal veya değişiklik işlemlerini şimdilik gerçekleştirememekteyiz.

Onur Air Bilet Sorgulama

Onur Air Havayolları‘nın seferlerini ve uçuş saatlerini sorgulama işlemlerini de Onur Air iletişim hattımız aracılığı ile kolayca sorgulayabilirsiniz. Biletlerinizi direkt satın almak gibi bir durumunuz yoksa, Onur Air rezervasyon işlemlerini de kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Satın aldığınız bütün uçak biletlerinde Resmi Fatura olarak belgelemek için talepte bulunmanız durumunda, tarafınıza fiziksel olarak fatura gönderilmektedir.

Makalemizin sonunda, Ordu uçak bileti iletişim başlığı ile Türkiye’nin en yeni havalimanı olma özelliğini de taşıyan Ordu Giresun Havalimanı için uçak biletinizi nasıl alacağınızı yazdık. Okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.
Makaleyi Oyla
[Total: 211 Average: 3.1]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Zonguldak Uçak Bileti Satış Ofisi

Zonguldak Uçak Bileti Ofisi : 0850 302 54 93 Zonguldak’ta esasında aktif olarak kullanılmakta olan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating