Ankara Uçak Bileti İletişim

Ankara Uçak Bileti : (0850) 302 54 93

Ankara uçak bileti iletişim: Batı Karadeniz bölgesinin kuzey kesimleri hariç, büyük bir bölümü İç Anadolu bölgesinde yer alır. Yüz ölçümü bakımından Türkiye’nin 3. büyük ilidir. Bolu, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Aksaray, Eskişehir, Konya illeri ile etrafı çevrilidir. Ankara ilinin başkent ilan edilmesinden sonra şehir hızlı bir şekilde gelişmiştir.

ankara uçak bileti iletişim
ankara uçak bileti iletişim

Buna ek olarak günümüzde Türkiye bölgesinin ikinci en çok kalabalık ili haline gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti döneminin ilk senelerinde ekonomisi tarım, hayvancılığa dayanır. Nüfusun %3’ü köy bölgelerinde, %70’lik bir bölümü ise il merkezlerinde yaşar. Ekonomik olarak büyük seviyede ticaret ile sanayiye dayalıdır. Tarıma ve hayvancılığa olan ilgi giderek azalma gösterir. Toplam yüz ölçümü 25.938 km2 (10.014,7 mi2)’dir. İlin alan kodu 312 araç plakası ise 06’dır. 25 adet ilçesi bulunur.

  • Havalimanından Ankara Şehir Merkezine Ulaşım
    Havaş
  • Belediye Otobüsü
  • Taksi
  • Araç Kiralama

Havaş
Esenboğa hava alanına inen tüm yolcular için havaş ulaşım hizmet bulunuyor. Yaklaşık olarak yolculuk süresi 50 dakika sürüyor. Bu süre trafiğin ve iş çıkış saatlerine göre esneklik gösterebilir. Servisin yapacağı güzergahlar sırası ile; Özel bulvarı, çevre yolu, Pursaklar, Batıkent kavşağı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Sakıp Sabancı Bulvarı gibi güzergahları takip ediyor. 02.15 saatinde başlayan bu hizmet 23:45 de sona eriyor. Her yarım saate bir havaş araçları bölgeden kalkış gösteriyor.

Belediye Otobüsü
442 numaralı belediye otobüsleri iç hatlar ve dış hatlar bölgesinden biniş işlemleri yapılıyor. Belediye otobüsleri ile gideceğiniz yerlere dolaşarak gitseniz bile fiyat konusunda gayet uygun bir miktarla seyahat edebilirsiniz.

Taksi
Hava alanlarında günün her saati taksi hizmet bulunuyor. Taksilere binmeden önce gideceğiniz yere yaklaşık olarak ne kadar bir ücret tutacağını öğrenmenizde fayda var.

Araç Kiralama
Otellerin veya araç kiralama firmalarının verdiği hizmet ile gideceğiniz noktaya kendinize özel tahsis edeceğiniz araçlar ile ulaşım yapabilirsiniz. Hava alanına gelmeden önce İnternet de yapacağınız araştırmalar ile iyi bir araç kiralama firmasından önceden aracınızı kiralayarak uçaktan iner inmez vakit kaybetmeden aracınıza ulaşabilirsiniz.

  • Ankara da Gezilecek Yerler
    Anıtkabir
  • Augustus Tapınağı
  • Botanik Parkı
  • Ankara Kalesi
  • Bey Pazarı
  • Soğuksu Milli Parkı
  • Gölbaşı – Mogan Gölü

Anıtkabir
Çankaya ilçesinde yer alan Anıtkabir her sene yerli veya yabancı milyonlarca ziyaretçi tarafından geziliyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün Kabristanının yer aldığı Anıtkabir, Anıt Caddesi bölgesinde Tandoğan Çankaya alanında yer alıyor.

Augustus Tapınağı
Ulus bölgesinde Hacı Bayram Caminin bitiminde bulunuyor. Milattan Önce 2. yüzyılda Frigya Tanrıçasının adına yapılan tapınak zamanla yıkılmış hale geldi. Bizanslılar döneminde çeşitli eklemeler yapılarak, pencereler eklenerek kilise haline çevrilmiştir. Etrafı 4 (dört) duvar sütunla kuşatılmış halde yer alıyor.

Botanik Parkı
Atakule bölgesinden Cinnah Caddesine doğru yürüdüğünüzde karşınıza çıkacak olan bu parkın üstte görünen küçük bir bölümü ziyaretçileri genel olarak hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak aşağı bölüme doğru ilerlediğiniz zaman karşınıza çıkacak manzara eşsiz bir güzellikte olacak.

Ankara Kalesi
Senelerdir kentin bekçiliğini yapmakta olan Ankara Kalesi kentin sembolü haline gelmiş bulunuyor. Yapılış tarihi tam olarak bilinmiyor. İlk kez Romalılar tarafından yapılmış olduğu yaygın bir şekilde biliniyor.

BeyPazarı
Ankara bölgesinin 98 km kuzey batısındaki derin göl bölgesinin kenar kısmına kurulan Beypazarı, vadi kısımlara bakan engebeli yamaçların üzerinde yayılmıştır. İlk etapta sıradan görsellikte Anadolu kasabası izlenimi veren bu ilçe, giderek yaklaşıldıkça tüm güzelliklerini ortaya çıkaran Kıraç bir vadi tepesinin her 2 yamacıyla tabanına kurulmuş olan ilçeye bilindik unvanını kazandırmış olan Osmanlı konaklarıdır.,

Soğuk Su Milli Parkı
Piknik yapmak için bölgeye gelen kişiler Kızılca hamam’ın şifalı olan kaplıcalarına girerek keyifli zaman geçiriyorlar. Termal tesisler içerisinde yer alan kaplıcalar havuzları ile ziyaretçilerine terapi imkanı veriyor. İlçe merkezine yaklaşık olarak iki kilometre mesafede olan Soğuksu Milli Parkı bölgesine Ankara – İstanbul kara yolu üstünden ana yol güzergahından ulaşabilirsiniz.

Gölbaşı – Mogan Gölü
Sıcak yaz zamanlarında deniz arayanların deniz özlemini giderecek olan bir yerdir. Gölbaşı bölgesinin kıyılarında kayık gezileri için eğlenceli bir hale geldi. Hava sporlarının da yapıldığı bölgede keyifli zaman geçireceksiniz.

ankara ucuz uçak bileti telefon
ankara ucuz uçak bileti telefon

Ankara’dan Ne Alınır?

Yakınlarınıza memleketinize dönerken ne alacağım sorusuna karşılık olarak Ankarayı anlatan ve meşhur yerlerinin resmedilmiş halinde tasarlanan magnetlerini alabilirsiniz. Aynı zamanda meşhur cevizli sucuğunu alabilirsiniz. Ankara’ya özel olan havuçlu lokumunu da alabilirsiniz.

ankara otelleri
ankara otelleri

Ankara Otelleri

  • Cinnah
  • Point Hotel Ankara
  • Metropolitan Hotels Ankara
  • Anadolu Downtown Ankara
  • Sheraton Ankara Convention

Cinnah
Ankaranın unutulmaz tarihi mekanlarına ve gece hayatının olduğu bölgelerine yakın olması nedeni ile iş adamlarının kolay ulaşım yapabilmeleri için en çok tercih ettikleri oteller arasında yer alıyor. Merkezi Kızılay bölgesine yaklaşık olarak 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde yer alır. Otel Ankara şehir merkezine 3.7 km uzaklıkta yer alır. Tüm odalarında Ücretsiz İnternet hizmetleri yer alır.
Adres: Cinnah CAD NO 3 CANKAYA ANKARA, 06540
Telefon: +90(312) 221 40 01

Point Hotel Ankara
5 yıldızlı konaklama seçeneği ile 156 adet deluxe odası, 6 adet de süit odasıyla misafirlerine hizmet veriyor. Anıtkabire 5 km uzaklıkta yer alır. Hava alanına 34 km mesafededir. Odalarının tümü şehir manzarasına sahiptir. Klima, televizyon, bar dolabı gibi hizmetleri bulunur.
Adres: İşçi Blokları Mah. 1495 Cad. No : 11 Çankaya , 06530, Ankara, Türkiye
Telefon: +90(312) 203 99 99

Metropolitan Hotels Ankara
96 adet konuk odasına sahip olan bu otel 5 yıldızlı oteller arasında yerini alır. 24 saat açık olan resepsiyon hizmeti ile klimalı odalar, televizyon, çamaşırhane gibi standart hizmetleri bulunur. Ücretsiz otoparkının yanı sıra hamam, sauna gibi hizmetleri de bulunur.

Otelin içerisinde yer alan bazı özellikler; 24 Saat Oda Servisi, Bagaj Servisi, Asansör, Danışma, Havaalanı Servisi, Kuaför, Çamaşırhane Servisi, Hızlı Check-in / Check-out, Otopark, Şezlong, Teras, Toplantı Odası, İş Merkezi, Otel Barı hizmetleri bulunuyor.
Adres: Oguzlar Mahallesi 1377. Sokak No: 28, 06520, Ankara, Türkiye
Telefon: +90(312) 295 45 45

Anadolu Downtown Ankara
5 yıldızlı konforu ile tüm misafirlerine kaliteli bir konaklama hizmeti sunuyor. Odalarında bulunan özellikler; Banyo (Duş), Elektrikli Su Isıtıcısı, Çalışma Masası, Televizyon, Klima, Merkezi Isıtma, Makyaj Aynası, Odalarda Wi-Fi, Odalarda ücretsiz Wi-Fi, Telefon, Uydu TV, Ütü Masası ve Saç Kurutma Makinesi bulunur.

Sağlık açısından otelin verdiği hizmetler; Buhar Odası, Hamam, Güzellik Salonu, Sauna, Masaj ve Vücut Bakımı hizmetleri veriliyor.
Adres: Beştepeler Mahallesi Yaşam Caddesi 1 Sokak 7/B Söğütozu, 06520, Ankara, Türkiye
Telefon: +90(312) 999 00 06

Sheraton Ankara Convention
Ankara Kavaklıdere bölgesinde yer alan Sheraton Hotel Esenboğa hava limanına 35 kilo metre mesafede, Çankaya Köşküne 2 kilo metre, Anıtkabire ise 5 kilo metre mesafede yer alır. Ankara kalesine ise 6 kilo metre mesafededir.

Otelin merkezinde yer alan yakınlığı ile bilinen Anadolu Medeniyetler Müzesi, Karum Alışveriş merkezi yer alır. Otelde yaklaşık olarak 35 metrekarelik odalardan başlayan ve 160 metrekarelik presidental suitlere kadar oda seçenekleri bulunuyor.

Toplamda 414 adet odası olan bu otel konaklayan kişilere rahat bir gece geçirmeleri için birçok özelliği de içinde barındırıyor. Odaların içerisinde full donanımlı banyolar yer alırken, klima, televizyon bar gibi hizmetleri de bulunuyor.

Oda özelliklerinde; Banyo (Duş), Çalışma Masası, Banyo (Küvet), Klima, İnternet, Merkezi Isıtma, Makyaj Aynası, Odalarda Wi-Fi, Oda Kasası, Uydu TV, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Televizyon
Adres: Noktalı Sokak Kavaklıdere, 06700, Ankara, Türkiye
Telefon: +90(312) 457 60 00

Ankara’da uçak bileti satın alabileceğiniz birçok satış acentesi bulunmaktadır. Bunların birçoğu internet fiyatına bilet satabilirken, bir o kadarı da uçak biletlerine ekstra hizmet bedeli tahsil etmektedir. Bir diğer makalemiz de Ankara’da bulunan uçak bileti satış ofisleri iletişim bilgilerinin yer aldığı konumuzu okumanızı tavsiye ederiz. https://www.bilettelefon.com/2017/09/30/pegasus-iletisim-ankara/
Makaleyi Oyla
[Total: 102 Average: 3]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Zonguldak Uçak Bileti Satış Ofisi

Zonguldak Uçak Bileti Ofisi : 0850 302 54 93 Zonguldak’ta esasında aktif olarak kullanılmakta olan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating