Giresun Pegasus Satış Ofisi

Giresun Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93

sivas pegasus müşteri hizmetleri
Giresun Pegasus müşteri hizmetleri

Pegasus Giresun Havalimanı, Yalnızca Giresun şehrine hizmet sunmakta olan bir hava meydanından ibaret değildir. Nitekim hava meydanının orijinal adı dahi Ordu Giresun Havalimanı’dır.

Giresun’un Piraziz ilçesinde yer alan bu hava meydanı, Ordu iline de son derece yakındır. Bundan dolayı her iki şehir için de ortak olarak kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra gerek yurt içi gerekse de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve diğer ülkelere icra edilmekte olan seferler dolayısıyla son derece geniş bir uçuş ağına sahiptir.

Nihayetinde Türkiye’nin en işlek hava meydanlarından bir tanesi olduğunu ifade etmek de yanlış olmayacaktır. Hal böyle olunca da pek çok kimse tarafından Giresun uçak bileti ofisleri iletişim numaraları merak edilmektedir. Bu numaraların takdim edilmesi ise tarafımızca yazımızda gerçekleştirilmiştir. 0850 302 54 93 numaralı telefon ile Havayolları İletişim çağrı merkezi ile iletişim kurmak mümkündür.

Pegasus Havayolu ile Giresun’a Uçuşlar

Pegasus İletişim , Giresun şehrine en sık uçuş gerçekleştiren firmalardan bir tanesidir. Türkiye’nin pek çok şehrine bağlantılı ya da direkt olarak uçma imkanı sunan Havayolları İletişim , bu seferlerini ağırlıklı olarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden gerçekleştirir.

Uçak Bileti Çağrı Merkezi Hizmeti

Pegasus Havayolları çağrı merkezi ile iletişim kurmak isteyenlerin bilmesi gereken en önemli hususlardan bir tanesi, çağrı merkezi hizmetinin ücretsiz olmadığıdır. Bunun yanı sıra Uçak Bileti İletişim ile iletişim kurulurken dakikası bir buçuk liradan ücretlendirme gerçekleştirileceği de bilinmelidir. Buna ek olarak uçuşların iptal edildiği ya da ciddi bir rötarın söz konusu olduğu durumlarda firma tarafından çağrı merkezi hizmeti ücretsiz sunulacaktır. Bu hizmet ile ilgili telefon numarası da havalimanlarındaki bilet satış ofislerinde mevcuttur.

Uçuşa Kabul Edilmeme Durumu

Pegasus  İletişim, kimi zaman sıkı güvenlik prosedürleri uygulayabilir. Bunlardan bir tanesi de yolcuların uçuşa kabul edilmeyişine ilişkindir. Şöyle ki, yolcuların alkollü olması ya da herhangi bir maddenin etkisi altında uçağa binmek istemeleri halinde yahut ilerlemiş bir hamilelik durumunda uçağa kabul edilmeme durumu ile karşı karşıya kalınabilecektir. Unutulmamalıdır ki havayolları bu prosedürü sadece uçuş güvenliği için uygulamaktadır.

 

Makaleyi Oyla
[Total: 53 Average: 2.6]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating