Bursa Uçak Bileti Satış Ofisi İletişim

Bursa Uçak Bileti Ofisi : 0850 302 54 93

sivas pegasus müşteri hizmetleri
bursa havayolu müşteri hizmetleri

Türkiye’nin en büyük dördüncü şehri olan Bursa için Bursa uçak bileti ofisleri iletişim numaraları bilgisini paylaşmış bulunuyoruz. Bu iletişim bilgileri sayesinde hava yolu firmaları ile rahatlıkla iletişime geçebilir ve havayolları rezervasyon ve satın alma işlemlerinizi icra edebilirsiniz.

Bursa Havayolu Acentesi İletişim Numarası

Tüm havayolları, Türkiye’nin en sık tercih edilen ve en uygun fiyatlı hava yolu firmalarından bir tanesidir. Hal böyle olunca da bu hava yolu ile ne şekilde iletişim kurulacağını ve ne şekilde bilet işlemlerinin yapılacağını merak eden çok sayıda yolcu vardır.

Tüm hava yolları ile iletişim kurmak suretiyle bilgi alabilir, bilet işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcisi ile iletişime geçmek için ise (0850) 302 54 93 telefon numarasının aranması yeterlidir. Ancak bilinmelidir ki Tüm Hava Yolları çağrı merkezi ücretli olarak hizmet vermektedir ve pakette yer alan dakikalar da bu kapsamda yer almaz. Sadece sefer saati değişiklikleri ve uçuş iptalleri ile ilgili ulaşılması lazım gelen durumlarda ücretsiz olarak çağrı merkezi hizmetinden yararlanılması söz konusu olabilecektir. Kaldı ki bu durumda genelde hava yolu personeli tarafından yolcu ile iletişime geçilecektir.

Yurtiçinde Bursa’ya Uçuşlar

Tüm Hava Yolları normal şartlar altında Bursa’ya Türkiye’nin herhangi bir yerinden direkt uçuş icra etmemektedir. Yalnızca kimi zaman bazı yurt dışı uçuşlarda Cidde ve benzeri merkezlere uçuşlar mevcuttur.

Ancak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden kalkan servis araçları ile rahatlıkla ulaşım sağlanması mümkün olmaktadır. Öte yandan yolcuların uçak yolculuğu yapmasını önleyecek bazı durumlar söz konusu olabilmektedir. Bunlara da önceden dikkat edilmesinde yarar vardır.

Uçak Yolculuğu Yapılmasını Önleyen Durumlar

Uçak yolculuğu yapılması her şeyden evvel sağlık sorunlarından dolayı mümkün olmayabilir. Örnek vermek gerekirse hamileliğin belirli bir evresinden sonra uçak yolculuğu son derece risklidir.

Öte yandan bulaşıcı bir hastalığa sahip olan yolcuların ya da ileri düzey solunum yetmezliği yahut kalp rahatsızlığı gibi durumlarda da uçak yolculuğu riskli bir seçenek olarak görülmektedir. Öte yandan uçağa ileri düzey alkollü binilmesi ya da madde bağımlılığı söz konusu olması halinde de yolcunun uçağa kabul edilmesi söz konusu olamayacaktır.

Makaleyi Oyla
[Total: 101 Average: 4]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating