Çankırı Havayolu Ofisi İletişim

Çankırı Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

muş pegasus ofisi
Çankırı havayolu ofisi

Hava yolu ulaşımında rekabet arttıkça daha sık tercih edilmeye başlayan bir ulaşım türü haline geldi. Hal böyle olunca da yolcular şehirlerine uçan hava yollarının hangileri olduğunu ve bu hava yollarının iletişim bilgilerin merak etmekteler. Şayet ilgili şehirde havalimanı bulunmuyor ise de en yakındaki havalimanına uçak ile ulaşım sağlandıktan sonra geri kalan yolun otobüs ile devam ettirilmesi söz konusu olabiliyor. İşte Çankırı havayolu ofisleri iletişim numaraları bilgisini paylaşarak yolcuların işlerini kolaylaştırmayı amaçlıyoruz.

Çankırı Havayolları İletişim Numarası

Havayolu Uçak Biletleri İletişim gerekse hizmet niteliği, gerekse uçaklarının kalitesi ve gerekse de uygun fiyatları dolayısıyla en sık tercih edilen hava yolu firmalarından bir tanesi hatta belki de en sık tercih edileni. Hal böyle olunca da bu firmanın iletişim bilgisinin bilinmesi lazım geliyor. 0888 228 12 12 numaralı çağrı merkezi ile iletişime geçilerek rahatlıkla bilet işlemlerinin gerçekleştirilmesi ya da yemek, ek bagaj yahut spor aleti taşınması gibi ek hizmetlerin satın alınması mümkün.

Buna ek olarak Havayolları İletişim çağrı merkezi hizmetinin ücretsiz olmadığının da bilinmesi gerekiyor. Operatör tarafından sunulan dakikalar da bu kapsamda değerlendirilmiyor ve pakette ne kadar dakika olursa olsun Havayolları Ücretsiz İletişim tarafından dakikası bir buçuk lira ücrete tabi tutuluyor. Bu durumun yegâne istisnası ise uçuş iptalleri ve sefer saati değişiklikleri ile ilgili olan hususlar. Bu durumda da zaten genelde hava yolu firmaları yolcu ile iletişime geçiyor.

Havayolları ile Çankırı’ya Uçuşlar

Çankırı’da havalimanı yer almadığından dolayı hiçbir hava yolu firması bu kente uçuş düzenleyemiyor. Ancak Havayolu Ofisleri İletişim tarafından Çankırı’ya oldukça yakın olan Kastamonu Havalimanı’na düzenlenen karşılıklı seferler mevcut Bu seferler haftanın her günü olamayabiliyor ve İstanbul Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı olarak gerçekleştiriliyor.

Uçuşa Kabul Edilmeme Sebepleri

Yolcuların uçuşa kabul edilmemesinin ardında yatan pek çok sebep mevcut. Bunlardan ilki ilerlemiş gebelik durumu. Bunun yanı sıra yolcuların alkollü ya da herhangi bir bağımlılık yapıcı maddenin etkisi altında olmaları da uçuşa kabul edilmemelerine sebep olabiliyor. Nihayetinde yolcuların uçuş açısından risk oluşturacak bazı sağlık sorunlarının bulunması da bu kapsamda değerlendirilebiliyor. Örnek olarak ise bazı ileri seviye kalp hastalıkları ya da solunum yetmezliği gibi durumların gösterilmesi mümkün.

Makaleyi Oyla
[Total: 40 Average: 2]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating