Bilecik Havayolu Satış Ofisleri

Bilecik Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

sivas pegasus müşteri hizmetleri
Bilecik havayolları müşteri hizmetleri

Bilecik sahip olduğu doğal güzellikleri ve tarihi eserleri ile turistler tarafından ziyaret edilmektedir. Buna ek olarak sahip olduğu üniversitesi ile birçok öğrenciye kucak açmıştır. İstanbul, Bursa gibi illere oldukça yakın olan Bilecik’e karayolu yerine hava yolunun tercih edilmesi halinde ulaşım daha da kolay olmaktadır. Erken rezervasyon yapılması durumunda otobüs biletlerinden daha uyguna uçak biletleri bulunabilmektedir. Sizde Bilecik’in doğal güzelliklerini görmek istiyorsanız veya Bilecik Üniversitesi’nde okuyup otobüs yolculuğundan sıkılmış bir öğrenci iseniz bilecik uçak bileti ofisleri iletişim numaraları aracılığıyla rezervasyon yaptırabilir, bilet satın alabilir ve fiyatları öğrenebilirsiniz.

Bilecik Havayolları İletişim Numarası

Mesafelerin fazla olması saatlerce otobüs yolculuklarına katlanmanıza sebep olabilmektedir. Saatlerce otobüs yolculuğu yerine dakikalar içerisinde Bilecik’te olmak için uçak yolculuklarını tercih edebilirsiniz. Bu alanda kaliteli hizmet sunan hava yolları tercihiniz olduğu takdirde yolculuk sürelerinizi daha kısa ve güvenli hale getirebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için 0850 302 54 93 havayolu telefon numarasını arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri yetkilileri en kısa sürede yardımcı olacaklardır.

Havayolları ile Bilecik’e Uçuşlar

Uçuş yapmanın güvenli olması ve kaliteli bir yolculuk deneyimi yaşanabilmesi için şirketler tarafından bazı şartlar sunulmaktadır. Bu şartlara göre yolcu kabulü yapılmakta ve sorun teşkil edebilecek durumlarda uçuşa izin verilmemektedir. Sağlık ve güvenlik sebebiyle bazı şartları sağlamamanız durumunda uçuşunuza izin verilmeyecektir.

1)Sağlık Durumu Sebebiyle

Sağlık uçak seyahatleri için ön plana çıkmaktadır. Uçak yolculuğu yapacak kişinin sağlık durumunda bir aksaklık olmaması hem diğer yolcular hem de kendisi için büyük önem taşımaktadır. Burada dikkat edilen ilk konu hamile olan kişilerin eğer hamilelikleri 36 haftayı aşmışsa uçuş yapmalarına izin verilmemektedir.

Ayrıca 1 haftasını doldurmamış bebeklerin kulaklarının henüz çok hassas olması sebebiyle zarar görme ihtimali olacaktır. Bu yüzden bu bebeklerin uçak seyahati yapmalarına da izin verilmemektedir. Buna ek olarak orak hücreli anemi, solunum yetmezliği, hipertansiyon gibi hastalıklara sahip olanların da uçuş yapmasına izin verilmemektedir. Bu hem diğer yolcular hem de bireylerin kendileri için önemlidir.

2)Güvenlik Sebebiyle

Güvenlik uçuştan önce dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisidir. Yolculuk yapacak kişinin uçakta bulunan diğer yolculara ve kendine zarar vermemesi önem taşımaktadır. Olumsuz hareketler yapacağı düşünülen yolcuların uçuşuna izin verilmemektedir. Madde bağımlısı olup çevresine zarar veren insanların da uçuşuna izin verilmemektedir.

İletişim Bilgileri

Rezervasyon yapmak, bilgi almak ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için 0850 302 54 93 bilecik bilet hattı telefon numarasını arayabilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 100 Average: 4]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating