Artvin Havayolu Satış Ofisleri

Artvin Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

muş pegasus ofisi
artvin uçak bileti ofisi

Yeni açılmış olan Artvin havalimanına gitmek için hava yolları tercihiniz arasında olabilir. Günümüzde günden güne havayollarının tercih edilme sayısı artmaktadır. Bu nedenden dolayı birçok ofis açılmıştır. Artvin havayolları satış noktalarında hemen hemen bütün havayolu firmalarının biletlerini bulabilirsiniz.

Artvin Uçak Bileti Ofisleri İletişim Numaraları

Şehirlerarası seyahat etmek artık hem kolay hemde çok uygun. Uçak yolculuğu hemde son derece güvenli bir yolculuk seçimidir. Hava yollarını tercih ederek hem ekonomik hemde güvenilir bir yolculuk yapabilirsiniz. Bilgi ve rezervasyon işlemleriniz için (0850) 302 54 93 telefon numarasından müşteri temsilcisine ulaşıp yetkili kişiyle kolaylıkla işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Havayolu İle Artvin’e Uçuş

Uçak yolculuğunu tercih etmeden önce dikkat edeceğiniz bazı durumlar vardır. Bu durumlara göz gezdirip uçak yolculuğu yapabilmeniz için bir sakınca olmadığına emin olmanız gerekir. Hava yolları uçuş kuralları gereğince aşağıdaki durumlarda uçak yolculuğu yapmanız mümkün değildir.

  1. Sağlık Durumu Sebebi

Uçak yolculuğu yapacak olan birey bulaşıcı bir hastalığa sahip olduğunda, uçuş öncesinde solunum yetmezliği, astım krizi yaşandığında, diğer yolculara veya kabin görevlilerinin hayatını riske edecek bir durum olduğunda ya da can güvenliğinin tehdit edilmesi durumunda, tek kişilik gebe yolcularda 36 haftayı aşmış olan yolcuların, çoğul gebelikte 32 haftayı aşmış yolcu adaylarının, doğuma yaklaşık 48 saat kalan annenin, uçakta kişisel ihtiyacı olan ama refakatçısı olmayan yolcuların, hava yoluyla seyahat etmelerine izin verilmemektedir.

  1. Güvenlik Sebebiyle

Yolculuk yapacak olan kişinin zararlı madde kullanımı sebebiyle, diğer yolculara veya kabindeki görevlilere ya da uçağa risk oluşturabilecek davranışlar sergiliyorsa, yolculuk yapan kişi emniyet ve güvenlikle ilgili talimatları yerine getirmiyor ise, yolcu biniş kartındaki şahıs olduğunu kanıtlayamıyor ise, uçakla yolculuk yapma hakkını kaybeder.

Yolculuk öncesinde ayrıntılı bir bilgi almak ve biletinizle ilgili işlemi gerçekleştirmek için müşteri hizmetlerine (0850) 302 54 93 havayolları telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 200 Average: 3]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzincan Pegasus Satış Ofisi

Erzincan Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Pegasus Erzincan Havalimanı son dönemlerde en çok …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating