Ağrı Havayolu Satış Ofisleri

Ağrı Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

en uygun pegasus iletişim
en uygun havayolları iletişim

Ağrı bölgesinin şehirlerarası hizmet sağlayan küçük havalimanı, şehir merkezine tam olarak 9 kilometrelik bir mesafede bulunuyor. 1997 senesinde sivil hava trafiğine açılarak hizmete sunulan Ağrı havalimanına hava yolları ile uçuş yapmak mümkündür. Üstelik seyahat sonunda ulaşmak istediğiniz yer hakkında bir sıkıntı çekmezsiniz zira hem iniş yaptığınız bölgeden hem de otogardan şehir merkezine ulaşım mümkündür. Yine aynı şekilde havalimanından merkeze ulaşım sağlayabileceğiniz birden fazla alternatif mevcuttur.

Şehir merkezine oldukça yakın bir konumda bulunan Ağrı havalimanından belediye otobüsleri ve taksi araçları ile ulaşım sağlanabildiği gibi, özel araçlar ile de karayolu üzerinden dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Bu ulaşım hizmetlerini tercih etmeyen kişiler ise, terminal binasında bulunan araç kiralama hizmeti sunan ofisler aracılığı ile araç kiralayarak kolaylıkla şehir merkezine veya gitmek istediğiniz başka bir konuma ulaşım sağlayabilir. Bu yönde hizmet sağlayan birçok firma mevcuttur. Tavsiye edilen firmalar ise terminal görevlileri tarafından önerilen firmalardır.

Ağrı Havayolu Ofisleri İletişim Numaraları Hakkında Bilgi

Ağrı havayolu ofisleri iletişim numaraları üzerinden bilet satın almak için; 0850 302 54 93 aramak yeterlidir. İlgili acente gereken bilgiyi size vererek bilet satın alma işlemini gerçekleştirecektir. Birden fazla acente firması bulunmasına rağmen hepsine aynı numara üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Havayolları Online İşlem Merkezi Hakkında

www.flypgs.com internet sitesine giriş yaparak ana sayfanın sol kısmında yer alan bilet satış seçeneğinden bilet alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bilgisayar kullanmayı tercih etmeyen bireyler için Android ve İOS işletim sistemine sahip cihazlardan da aynı şekilde işlem yapmak mümkündür. Uygulama indirmek istemeyenler ise doğrudan telefonlarından herhangi bir web tarayıcısına ilgili adresi girerek aynı şekilde işlem yapabilirler.

Çağrı Merkezi İletişim

Havayolları firması ile bilet satın alma işlemi gerçekleştirmek veya bilgi sahibi olmak isteyenler 7 gün 24 saat 0888 228 12 12 numaralı çağrı merkezi üzerinden işlemleri ile ilgili bilgi alabilirler. Çağrı merkezi ihtiyaç duyduğun her an dünyanın neresinde olursan ol, seyahatin ile alakalı her işlemi gerçekleştirme imkanı sunar.

Makaleyi Oyla
[Total: 42 Average: 4]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating