Adıyaman Havayolu Satış Ofisleri

Adıyaman Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

sivas pegasus müşteri hizmetleri
Adıyaman havayolları müşteri hizmetleri

hava yolları birçok ülkede lider olma özelliğini sürdüren, yolcularına konforlu ve ekonomik uçuş hizmeti veren hava yolu şirketlerinden biridir. Teknolojinin gelişmesi ve buna bağlı olarak satış hizmetlerinin artmasıyla birlikte, yolcular bilet alımı işlemlerini yerlerinden bile kalkmadan halledebilmektedir. Türkiye’nin hemen hemen her yerine ulaşım sağlanabilmektedir.

Adıyaman Hava Yolları Müşteri İlişkileri İletişim Numarası

Eğer telefon numarasıyla direkt olarak havayolu müşteri hizmetlerine bağlanıp bilet alımı yapacaksanız 0888 228 12 12 numarasını aramak yeterli olacaktır. Ayrıca herhangi bir sorun varsa yine bu numaradan gerekli bilgileri verebilirsiniz. Yine www.flypgs.com adresinden de bilet alımlarınızı sağlayabilirsiniz.

Adıyaman Havayolu Ofisleri İletişim Numaraları

Uygun uçak bileti fiyatlarını öğrenmek, bilet alımı yapmak ya da bilet iptaller için Adıyaman havayolu ofisleri iletişim numaraları 0850 333 44 11’dir. Bu numarayı arayarak müşteri temsilcisinin yönlendirmelerine göre işlemlerinizi olumlu yönde geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul’da bulunan, 0216 456 03 83 Havayolları Adıyaman merkez bilet alımı numarasını da arayarak bilet alım işlemi yapabilirsiniz.

Avantajlı Uçak Bileti Alımları İnternet Siteleri Üzerinden Sağlanabilir mi?

Havayolları İletişim  uçak bileti satışı yaptırmak için birçok siteyle anlaşma sağlamıştır. İnternet üzerinden sadece gidiş ya da gidiş-dönüş olmak üzere iki seçenekli bilet alımlarını fiyat karşılaştırmaları yaparak satın alabilirsiniz.

Adıyaman Seferi Uçuşları Neden Sağlanamaz?

Bazı durumlarda uçak seferleri ya iptal edilmekte ya rötar yapmakta ya da yolcunun geçerli bir sebep sunması halinde ona ait biletin iptali sağlanmaktadır. Uçak şirketi kendisine ait uçak seferi iptal ya da rötar durumlarında yolcularına saatler, günler öncesinden mail ya da telefon aracılığıyla haber vermektedir. Yolcu tarafından bakarsak, hastalık, özel durumun açıklanması.

Ya da vazgeçilmesi halinde uçak seferine yakın saatlerde haber verilse dahi bilet iptalleri sağlanır ve ödenen ücretler en kısa zamanda yolculara iade edilir. Yolcuların bu veya benzeri bildirimleri iletişim numaralarını arayarak ya da satış ofislerine giderek yapmaları önemli rica edilmektedir. Uçak seferi tamamlandıktan sonra maalesef hiç bir sebep geçerli olmayacaktır.

Makaleyi Oyla
[Total: 102 Average: 5]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating