Aydın Havayolu Satış Ofisleri

Aydın Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

istanbul pegasus satış noktası
aydın havayolu satış noktası

Ege denizine sınır ilçeleri olan Aydın gezilecek görülecek tatil beldeleri ile tanınmaktadır. Bu tatil bölgelerine özellikle ilkbahar ayından sonbahar ayına kadar deniz sebebiyle yurt içi ve yurt dışı turist akını yoğun olur. Uzak diyarlardan Aydına gelecek olan turistler zaman ve rahatlık yönünden genellikle uçak yolculuğunu tercih ederler. Bu sebeple aydın uçak bileti ofisleri iletişim numaraları tatil yapacakların internet üzerinden arama motorlarına yazdıkları ilk cümleler olmaktadır. İnternet ya da il ve ilçe ofislerinden Havayolları İletişim iletişim kurulduğu takdirde her yöne istedikleri bilet satışını ve ekonomik bilet alma ayrıcalığını bulurlar.

Havayolu Aydın İrtibat Numaraları

Ülkenin tamamı ve yurt dışındaki seyahat ofisleri ve güler yüzlü elemanları ile hizmet veren uçak bileti firmasına 0850 302 54 93 nolu telefon üzerinden ulaşmak mümkün. Müşteri hizmetleri numarası olan bu numara ile havayolları uçak yönleri, saatleri ve fiyatları dâhil birçok konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olursunuz. Ücretsiz iletişim hizmetleri veren uçak bileti hattı 7/24 hizmet vermektedir. Tercihiniz Havayolları Olduğunda Dikkat Gerektiren Hususlar;

Bagaj Bilgileri

Her yolcunun bilmesi gereken uçuş kurallarından biri olan bagaj konusu uçak biletinde ayrıntılı olarak belirtilmektedir. Kabin içine konacak bagaj konusunda da müşteri hizmetlerinden bilgi almak mümkün.

Sağlık Bilgileri

Bazı hastalıklarda havayolları yolcularının seyahat durumları engellenmektedir. Bu durumlar gebelik doğumun hemen akabinde seyahat etmesi, kronik kalp ve astım gibi hastalıklar hem yolcu açısından hem de havayolları ekip ve diğer yolcuları açısından risk teşkil edebilir.

Havayolu Yolcularının Güvenlik Kriterleri

Güvenlikleri gereği yolcuların uçaktaki süresince sigortalı olduğu, uçak bileti firmasından kaynaklı aksaklıklarda misafir etme, kumanya ve oluşabilecek zararların telafi edildiği havayolları’nın yolcularına verdiği önemi göstergesidir.

Check- İn İşlemleri

Havayolları il merkez ofislerinden ve satış noktalarından alınan biletlerin check-in işlemleri hava alanından ya da internetteki uçak bileti sitesinden online olarak yapılmaktadır. Uçağı kaçırmamak ve chec-in işlemlerini yapmak için en az 1 saat öncesinden hava alanında olmanız önerilir.

Havayolları İletişim

Aydın Havayolları iletişim numarasından Aydın İlinde bulunan acente, ofis ve büroları ile iletişime geçmek mümkün.

Makaleyi Oyla
[Total: 102 Average: 1.1]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzincan Pegasus Satış Ofisi

Erzincan Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Pegasus Erzincan Havalimanı son dönemlerde en çok …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating