Adana Havayolu Ofisleri

Adana Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

sivas pegasus müşteri hizmetleri
adana havayolları müşteri hizmetleri

Günümüzde en güvenilir ulaşım yöntemlerinden biri olan havayolları zamandan tasarruf sağlaması, konforlu bir yolculuk sunması nedeniyle en fazla tercih edilen ulaşım yollarından biridir. Adana Türkiye’nin büyük şehirlerinden biri olmakla birlikte Seyhan ilçesinde bulunan havaalanı ile de birçok bölgeye ulaşım sağlamaktadır. Adana hava yolları gerek yurtiçi gerek yurtdışı hava ulaşımı için en çok tercih edilen firmaların başında gelmektedir. Peki, Adana havayolları İletişim telefon numaraları nelerdir?

Havayolu çağrı merkezine ihtiyacınız olan her an 7/ 24 ulaşabilirsiniz. 0850 302 54 93 telefon numarasına Türkiye’nin her yerinden ulaşabilmek mümkün. Bilet satın alma, rezervasyon ve her türlü bilgi almak için bu numarayı kullanabilirsiniz. Operasyonel nedenlerden dolayı yaşanan bilet iptali ya da bilet saati değişikliği durumlarında 0850 302 54 93 numaralı hat üzerinden bilet iptali/ iade, rezervasyon değişikliği yapabilirsiniz.

Adana’da Uçak Bileti Satın Alabileceğiniz Ofisler

Adana uçak bileti ofisleri iletişim numaraları aşağıdadır. Tursab tarafından yetki verilen satış noktalarından Havayoluİletişim bileti alabilirsiniz. Şehrin birçok yerinde yetkili seyahat acenteleri bulunmaktadır. Ayrıca internet üzerinden online olarak da bilet satın alabilirsiniz. İnternet, mobil uygulama ve mobil site üzerinden visa, Master Card ve 3D ile ödemeye izin veren banka kartları ile yapılabilmektedir. İnternet üzerinden bir defada en fazla 9 yolcu ve 6 uçuş için bilet satın alabilirsiniz.

Uçuş ile İlgili Ayrıntılar

Bilet satın alma işlemleri uçuşa bir saat kala sona erer. Check in işlemi ise yurtiçine ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ ne uçuşlarda 45 dakika yurtdışı uçuşlarda ise 60 dakika önce yapılmalıdır.

Yapılan rezervasyon bir başkasına devredilemez, isim soyisim değişikliği yapılamaz. Kalkış saati geçtikten sonra bilet iptali yapılamaz. Müşterilerin kabin ve fazla bagaj hakları aldıkları biletin olduğu pakete göre değişiklik gösterir.

Havayolu İletişim için iç hatlarda ekonomik paket 15 kilogram, avantaj paket 20 kilogram, Business Flex paket 15 kilogram bagaj hakkına sahiptir. Müşteriler mevcut bagaj haklarının üzerine ücretli olarak ilave bagaj hakkı satın alabilirler. Dış tarifelerde bagaj hakkı değişiklik gösterir.

Makaleyi Oyla
[Total: 101 Average: 4]

İlginizi Çekebilir

en uygun pegasus iletişim

Erzincan Pegasus Satış Ofisi

Erzincan Pegasus Ofisi : 0850 302 54 93 Pegasus Erzincan Havalimanı son dönemlerde en çok …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating