Antalya Havayolu Satış Ofisi

Antalya Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

muş pegasus ofisi
Antalya havayolları ofisi

Türkiye’nin tatil beldesi Antalya için hizmet alabileceğiniz hava yolu taşımacılığı ile seyahatleriniz daha kaliteli ve konforlu geçebilir. Kaliteli bir yolculuk sonrası tatiliniz daha güzel başlayarak, bitmesi için yapmanız gereken ucuz ucuz hava yolları ile uçmanın ayrıcalığını yaşamak. Bu sayede sizde müşterilerine değer veren hizmetleri ile bir numara olan şirketin sunduğu ayrıcalıklardan yararlanmanın avantajını yakalayabilirsiniz. Peki, Antalya Havayolları Ofisleri İletişim numarası kaçtır?

Antalya Acentesi iletişim Numarası

Şehir içi ve şehir dışı uçuşlar için güvenlik ve konforu ön planda tutan uçak bileti ile seyahat ederek tüm ayrıcalıkların tanıda varabilirsiniz. Avantajlı ve uygun fiyatlı uçuş seçenekleri ve sunduğu birçok farklı kampanya ile cazip hale gelen havayolları için tüm bilgi ve uçak bilet rezervasyonları için 0850 302 54 93 no’lu telefon numarasından iletişime geçerek müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayarak işlemlerinizi kolay ve güvenli bir şekilde halledebilirsiniz.

İle Antalya’ya Uçuşlar

Antalya’ya güvenli bir şekilde uçuş gerçekleştirmek için yapmanız gereken, seyahatinize engel herhangi bir durum bulunup bulunmadığı hakkında, varsa sağlık sorunlarınız hakkında gerekli tüm bilgiyi paylaşmanız gerekiyor. Hava yolları kuralları gereğince bazı durumlarda uçak yolculuğu yapmanız mümkün olmayabilir.

1) Sağlık Durumu Sebebi İle

Diğer yolcuların güvenliği açısından sağlık sorunlarınız büyük önem teşkil etmektedir. Bu gibi durumlar ile karşılaşılması halinde uçuş yapmanıza izin verilmeyecektir. Bu sizin ve diğer yolcuların güvenliği için gerekmektedir. Bulaşıcı bir hastalığınız var ise, düzensiz astım rahatsızlığı ve nefes darlığı gibi problemler olması halinde uçuş yapmanız sakıncalı olabilir. Hamileliğin son dönemlerin sizin sağlığınız açısından yolculuk yapmanıza izin verilmeyecektir.

2) Güvenlik Nedeniyle

Güvenlik nedeni ile sorun teşkil eden durumlar oluşması halinde uçuş izniniz iptal edilebilir. Kişinin diğer yolcuları rahatsız edecek tavırlar sergilemesi, uyuşturucu gibi maddeler kullanmış olması, uçak biletinde sahtecilik yapması, söylenilen komutları yerine getirmemesi gibi durumlarda kişinin uçuşuna izin verilmez.

Ücretsiz İletişim

Uçuş yolculuğunuz öncesi gerekli tüm bilgiyi edinmek uçak bileti ayırtmak için firmamızın müşteri hizmet birimine 0850 302 54 93 numaralı telefondan ulaşarak, Antalya havayolu ofisleri iletişim numaraları ile acenteler hakkında tüm bilgiye ulaşabilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 100 Average: 4]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating