Ankara Havayolu Satış Ofisleri İletişim

Ankara Havayolu Ofisi : 0850 302 54 93

ankara pegasus iletişim
ankara havayolları iletişim

Ülkemizin başkenti Ankara, konumu ve önemi nedeniyle en fazla yolculuk edilen şehirlerindendir. Ankara havayolu ofisleri iletişim numaraları paylaşımlarının yapıldığı yazı içerisinde size yakın olan Hava Yolları acentesine ulaşabilirsiniz.

Ankara İletişim Numarası

Günümüzde bir yerden bir yere yolculuk etmenin en hızlı ve avantajlı yolu uçak yolculuğudur. Gelişen teknolojiyle sunulan güvenilir yolculuk, artan konfor hizmetleriyle yolculuğunuzu sağlayabilirsiniz. İster şehirlerarası ister ülkeler arası yolculuklarınızda seyahat etmeni en keyifli yolu haline gelmiştir. Uygun bilet fiyat aralığı geniş destinasyon ağı ile Tüm hava Yolları seçimiyle mesafeleri kısaltabilirsiniz. Programınıza uygun bilgi ve rezervasyon işlemleriniz hakkında yönlendirme ve yardım almanız için 0850 302 54 93 nolu telefon numarasından iletişime geçip, müşteri hizmetlerine ulaşıp işlemlerinizi kolay ve hızlıca yapabilirsiniz.

ile Ankara’ya Uçuş Bilgileri

Seyahatinizi hava yoluyla gerçekleştirebilmeniz için bazı şartları taşımanız ya da taşımamanız gerekmektedir. Hava Yolları uçuş kuralları hakkında bilgi edinerek uçak yolculuğu yapmanız için gerekli şartları taşıyıp taşımadığınızı araştırmanızda fayda vardır.

Sağlık Durumu Sebebiyle Seyahatlerin Reddedildiği Durumlar Nelerdir?

Uçuş süreçlerinde tıbbi bakıma ihtiyaç duyacak hastaların, teçhizatlarıyla kabinde yolculuk yapması red edilme sebebidir. Uçuş öncesi astım krizi ya da akut solunum yetmezliği sorunu yaşamış kişiler uçuşa uygun değildir. Bulaşıcı bir hastalık geçirmiş kişiler, bulaşıcı hastalığı bitmiş raporunu gösteremeyen kişiler uçamaz. 32 haftayı aşmış gebeler ya da doğum gerçekleştiren anne ve bebek ilk 48 saat içerisinde uçuşa uygun değildir. Alçıda olan bir uzvu olan kişiler 2 saat veya daha uzun uçuş talebinde bulanamazlar. Bu durumdaki hastaların seyahatleri reddedilir.

Uçuşun Güvenlik Sebebiyle Reddedilmesi?

Uçuş planları yapan birinin, zararlı uyuşturucu bir madde kullanımı nedeniyle bilinç kaybında olduğu durumlarda, diğer yolcu ve kabin görevlilerine zarar verecek davranışlar sergiliyorsa uçuş güvenlik sebebiyle reddedilir. Veya kişinin biletinin yasal temin etmemesi, emniyet ve güvenlikle ilgili talimatları yerine getirmiyorsa, bilet sahibinin kendi olduğunu kanıtlayamıyorsa uçuş hakkını kaybeder. Bu maddeler dışında, sağlıklı hür olan her bilet sahibi kişi Tüm Hava Yolları’nın kalitesiyle uçuşunu gerçekleştirebilir.

Makaleyi Oyla
[Total: 100 Average: 3]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating