Sivas Pegasus İletişim

Sivass Pegasus İletişim : 0850 302 54 93

sivas pegasus müşteri hizmetleri
Sivas Pegasus iletişim

Türkiye’nin yüz ölçümü en büyük şehirlerinden bir tanesi olan Sivas şehrimizde bulunan Pegasus satış acenteleri. Bu acenteler’den internet sitesinde aldığınız bilet fiyatlarına uçak bileti satın alım işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.

Yurtiçi ve yurtdışı bütün havayolları’nın uçak biletlerinin satışının yapıldığı bu acentelerden uçak bileti satın alım işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, ücretsiz müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartınızla yada atm kartınızla alışveriş yapmak.

Sivas Pegasus İletişim

Pegasus iletişim yurtiçinde ve yurtdışında pek çok noktaya yaptığı ekonomik ve konforlu uçak seferleri ile seyehat etmeyi sevenlerin yüzünü güldürüyor. Artık pek çok şehirde havalimanlarının da açılması ile beraber uçak yolculukları neredeyse otobüs ile seyahat etmekten daha ucuz hale gelmiş durumda.

Eğer siz de Sivas’tan Istanbul’a seyehat etmeyi düşünüyorsanız yapacağınız sadece 0850 302 54 93 no’lu Sivas Pegasus telefon numaramızı aramak. 0850 302 54 93 numaralı telefonla kolayca uçak biletinizi alabilir ve doğrudan PNR kodunuz ile havalimanından uçuşunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Pegasus Sivas Şube ve Adresleri

Bugün artık Pegasus ücretsiz iletişim ile Sivas – İstanbul arasındaki uçak ile seyahat süresi sadece 1 saat 25 dakika. Üstelik uçak bilet fiyatları da oldukça ekonomik. Siz de hemen 0850 302 54 93 numaralı Sivas Pegasus iletişim bayimizi arayarak kolayca uçak biletinizi alabilirsiniz. Sivas uçak bileti bayimiz sadece uçak biletlerinin satışında değil aynı zamanda bilet iade, değişiklik ya da iptal gibi durumlarda da sizlere hizmet vermektedir. 7/24 saat arayabileceğiniz 0850 302 54 93 numaralı telefon ile müşteri danışmanlarımız Pegasus uçak biletleri ile ilgili her türlü işleminizi kolay ve hızlı bir biçimde çözecektir.

Antalya Pegasus İletişim

Ülkemizde 32 farklı noktaya sefer düzenleyen Antalya Pegasus iletişim ile siz de seyahat etmenin keyfine varın. Pegasus Havayolları’nın kampanyalı bilet fiyatlarından haberdar olmak için ve en ekonomik iç hat ve dış hatlar uçak biletlerini almak için siz de hemen 0850 302 54 93 numaralı telefonu arayın.

Makaleyi Oyla
[Total: 73 Average: 3.1]

İlginizi Çekebilir

izmir ucuz uçak bileti iletişim

İzmir Uçak Bileti Telefon

İzmir Uçak Bileti : (0850) 302 54 93 İzmir uçak bileti telefon: Türkiye’nin 3. büyük …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall Rating