Uçak Bileti İletişim

Uçak Bileti İletişim : (0850) 302 54 93

Bilet Telefon : (0850) 840 48 31

THY Bilet Telefon : (0850) 840 48 05

SunExpress Bilet Telefon : (0850) 302 54 93

pegasus iletişim
ucuz uçak bileti iletişim

Uçak Bileti Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler;

Yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşlarınızda Alo Bilet Hattı ile uçak biletinizi kolayca alabilirsiniz. Şirketimizden alacağınız biletler, Türk Hava Yolları, Atlas Jet, Anadolu Jet, Onur Air, Sun Express ve Bora Jet gibi bir çok hava yolu firmasının uçuşlarını kapsamaktadır.

Bunun yanı sıra Emirates, Air Moldova, Lutfhansa, Qatar Airways, Germanwings, Air France, Delta Airlines, British Airways, Alitalia, Krm, Royal Dutch, Korean Air, Air Berlin gibi yabancı hava yolu firmalarının uçuşlarının tercih edilmesi durumunda Alo Bilet Hattımız sizin için en uygun olan bileti almanıza yardımcı olacaktır.

Hızlı Uçak Bileti İletişim

Size en uygun uçak biletini seçmek izin bir rehber vazifesi görmekteyiz. Alo Bilet Hattı ile hem programınıza hem de bütçenize en uygun uçak biletini almak istiyorsanız sitemizin iletişim kanallarında yer alan bilgilerden şirketimize kolayca ulaşabilirsiniz.

Havayolları İletişim ile hızlı ve kolay uçak bileti almak isteyen müşterilerimiz bize (0850) 302 54 93 numaralı hattımızdan havayolları telefon ile ulaşabilirler. Günün hangi saatinde ararsanız arayın ekibimiz sizlerin ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamak için hazır olacaktır.

Ayrıca site üzerinden online olarak uçak bileti satın alma işleminize de başlayabilirsiniz. Kolay ve anlaşılır kullanımı ile telefon etmeden de ekibimize ulaşabilirsiniz. Online bilet alma işlemini gerçekleştirirken size sunduğumuz güvenli ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Uçak Bileti Fiyatları Çağrı Merkezi

İşlem sonunda uçak bileti için ödemeniz gereken tutar, uçuş yapacağınız noktaya, seçtiğiniz hava yoluna ve seyahat tarihine göre değişiklik gösterebilir. Bu bağlamda kendiniz için en uygun bileti seçerken bu hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Şirketimiz en uygun bileti adınıza ayarlamak için seçimlerinizde size yardımcı olmaktadır.

Alo Bilet Hattı ile en uygun fiyatlı biletleri sizlere sunmaktayız. Uçuş öncesi bilet alırken yardımcı olduğumuz gibi çağrı merkezi temsilcilerimiz satış sonrası destek de vermektedirler. Biletinizi kolayca almak ve seyahat planınızı şimdiden oluşturmak için bizi 0850 302 54 93 numaralı hattımızdan gün içinde istediğiniz saatte arayabilirsiniz.

Bilet İptali ve Değişikliği

Bilet İptali Para İadesi

Bilet Hattı nı arayarak satın alma işlemi yapan müşterilerimiz biletlerini iptal etmek istediklerinde, satın alma işlemini gerçekleştirdikleri bankadan para iadesi alabilirler. Anlık olarak iade talebi gelecektir. İptal işlemini onayladığınızda 1 – 3 gün içerisinde paranız hesabınıza iade edilmiş olacaktır.

Bilet Değişikliği Para İadesi

Bilet değişikliği, sistemde yapacağınız diğer işlemlere göre farklılık gösterir. Her hava yolu şirketinin kendi içinde, kurallarına göre değişkenlik gösterebilen bir durumdur. Bazı hava yolu şirketlerinde bilet değişikliği mümkünken bazı hava yolu şirketlerinde bu mümkün değildir.

Bilet değişikliği aynı zamanda bilet aldığınız sınıfa göre de değişkenlik gösterebilir. Örneğin; business sınıfı bilet değişikliği kendi içinde, ekonomi sınıfı biletler kendi içinde değişikliğe müsaade edebilir ve ya etmeyebilir. Genellikle promosyonlu biletlerde bir çok hava yolu değişikliğe müsaade etmemektedir.

Fakat kesin bilgi için tercih ettiğiniz hava yolu şirketi ile görüşüp satın alacağınız koltuk sınıfına göre değişiklik yapıp yapamayacağınızı sormanız gerekmektedir.

Uçak Biletinde Elektronik Bilet Numarası ve PNR nedir ?

E-Ticket No

Günümüzde bir çok alanda bir çok firmanın kullandığı elektronik bilet yani E-Ticket yöntemi ile biletinizi kaybetmeniz durumunda, bir çok yöntem ile ulaşabileceğiniz uçuş bilgileriniz ve biletiniz mevcut olmaktadır. Elektronik bilet numarası ile hava yolunda uçuştan önce biletiniz ile gerçekleştireceğiniz işlemler çok daha hızlı ve kolayca halledilir.

Elektronik Biletinizde yer alan E-Ticket no sizin bilet numaranızdır.

PNR No

PNR numarası bilet numaranız değildir. Check in işlemlerinde kullanacağınız, yolcu bilgilerinizin yer aldığı kısaltma koddur. Bu kod ile hava yolunda Check in işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

İlginizi Çekebilir

adana pegasus ofisleri

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana

En Kalabalık Şehirlerimizden Adana Adana Türkiye’nin yüz ölçümü ve nüfus bakımından en büyük şehirlerinden bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir